EUROLYGA 2023

NBA savaitės laureatai – Johnas Wallas bei Kevinas Durantas

Dvyliktosios NBA reguliariojo

K.Durantas ir J.Wallas<br>AFP nuotr.
K.Durantas ir J.Wallas<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2016, 5:32 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 5:12 PM

J. Wallas su „Wizards“ laimėjo trejas praėjusios savaitės rungtynes iš ketverių ir šiuose mačuose pelnė vidutiniškai po 25 taškus (ketvirtas rezultatas Rytų konferencijoje), atliko po 9,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 6 ir perėmė po 3 kamuolius.

Dviejuose mačuose Vašingtono ekipos lyderis pasižymėjo dvigubais – įmestų taškų ir rezultatyvių perdavimų – dubliais.

Sėkmingiausia J. Wallui buvo sausio 16 dienos dvikova su „Dallas Mavericks“ (117:119) krepšininkais – 36 taškai, 13 rezultatyvių perdavimų, 7 atkovoti ir 7 perimti kamuoliai.

„Thunder“ komanda su K. Durantu praėjusią laimėjo visas ketverias rungtynes, o puolėjas prie pergalių prisidėjo vidutiniškai 26 taškais (trečias rezultatas Vakarų konferencijoje), 8,3 atkovoto kamuolio ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Dviejuose susitikimuose Oklahomos klubo puolėjas pasižymėjo dvigubais – įmestų taškų ir atkovotų kamuolių – dubliais, o vienoje dvikovoje pelnė 30 taškų.

Visose rungtynėse K. Durantas į varžovų krepšį įmetė daugiau nei 20 taškų, o sėkmingiausias puolėjui buvo sausio 13 dienos mačas su „Mavericks“ (108:89) komanda – 29 taškai, 10 atkovotų kamuolių ir 4 rezultatyvūs perdavimai.

Be laureatais tapusių krepšininkų, į geriausiųjų pozicijas NBA lygos Rytų ir Vakarų konferencijose praėjusią savaitę pretendavo Jae Crowderis ir Isaiah Thomas (abu „Boston Celtics“), Cole'as Aldrichas („Los Angeles Clippers“), Giannis Antetokounmpo („Milaaukee Bucks“), Russellas Westbrookas („Thunder“) bei Damianas Lillardas („Portland Trail Blazers“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.