EUROLYGA 2023

Per Eurolygą – M.Kalniečio parodija: „Daugiau vardų nemoku“

Linksma parodija į Mantą Kalneitį.
Linksma parodija į Mantą Kalneitį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2016, 7:45 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 11:00 AM

Kauno „Žalgirio“ ekipa originaliai atsisveikina su savo įžaidėju Mantu Kalniečiu. Per Eurolygos „Top 16“ etapo mačą su Pirėjo „Olympiakos“, kuris Lietuvos rinktinės nariui tapo paskutiniuoju šį sezoną, kai jis vilkėjo „žaliai-balta“ apranga, netikrasis Mantas Kalnietis per vaizdo kūbą kreipėsi į sirgalius ir komandos draugus, sudainavęs linksmą dainelę apie bendraklubius, sirgalius ir žalią spalvą.

Po pirmojo kėlinio arenos komentatorius paprašė visų pasižiūrėti į kūbą, o iš ten pasirodė „Saulėno“ aprangą dėvėjusio Manto Kalniečio nuotrauka, o į jo lūpas „buvo įdėta“ dainelė apie komandą ir sirgalius.

„Oliverį, Seibuti, su jumis gera būti, su Pocium ir Javtoku – daugiau vardų nemoku... Nors Kaune ir Milane, esu aš su armane, žalia spalva gražiausia ir širdžiai maloniausia“, – dainavo neva M.Kalnietis, kurio lūpomis kalbėjo šou ir radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis.

 Kauno „Žalgirio“ gynėjas Mantas Kalnietis keliasi rungtyniauti į užsienį. Penktadienį 29-erių kaunietis žaidė paskutiniąsias šio sezono Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ gretose ir išvyks į Milano „EA7 Emporio Armani“ komandą.

Savo gimtojoje ekipoje jėgas atgavęs M.Kalnietis Milano ekipą domino dar prieš naujuosius metus.

Galiausiai „EA7 Emporio Armani“ vadovų atkaklumas davė vaisių ir jiems pavyko prisivilioti pagrindinį Lietuvos rinktinės įžaidėją.

„Nenorėjome daryti kliūčių Manto karjerai. Išvykimo galimybė buvo aptarta dar vasarą, sudarant sutartį su M.Kalniečiu, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Labai gaila, kad Mantas palieka „Žalgirį“, tačiau žinojome, kad anksčiau ar vėliau toks laikas gali ateiti. Dėkojame jam už indėlį į komandos žaidimą ir linkime kuo didžiausios sėkmės.“

Į M.Kalniečio vietą „Žalgiris“ jau dairosi pamainos.

„Turime kandidatų sąrašą, tačiau nesinori ir perskubėti. Bet kokiu atveju Eurolygoje naujas žaidėjas galės būti įregistruotas tik vasario pabaigoje. Svarbu, kad naujokas priprastų prie komandos iki Karaliaus Mindaugo taurės varžybų“, – teigė P.Motiejūnas.

M.Kalnietis šio sezono Eurolygoje sužaidė 13 rungtynių, per kurias pelnydavo po 7,2 taško ir atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Naujoji M.Kalniečio ekipa Milano „EA7 Emporio Armani“ šiuo metu pirmauja Europos taurės „Last 32“ etapo J grupėje, kurioje rungtyniauja kartu su Klaipėdos „Neptūno“, Berlyno ALBA ir Salonikų „Aris“ komandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.