EUROLYGA 2023

Artūras Karnišovas – NBA klubo „Nets“ generalinis direktorius?

Ne itin gerus laikus išgyvenantis NBA klubas „Brooklyn Nets“ ieško žmogaus, galinčio užimti generalinio direktoriaus kėdę. Skelbiama, jog tarp pretendentų yra ir lietuvis Artūras Karnišovas.

A.Karnišovas iki 2015 metų dirbo JAV rinktinės trenerių štabe.<br>G.Šiupario nuotr.
A.Karnišovas iki 2015 metų dirbo JAV rinktinės trenerių štabe.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Jan 25, 2016, 10:30 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 6:35 AM

Kol kas yra įvardinti keturi rimtai kandidatai į šias pareigas. Tai – buvęs „Toronto Raptors“ prezidentas Bryantas Colangelo, „Atlanta Hawks“ komandoje dirbęs Danny Ferry, „Houston Rockets“ krepšinio operacijų viceprezidentas Gerssonas Rosas bei A.Karnišovas, šiuo metu einantis generalinio direktoriaus pavaduotojo pareigas „Denver Nuggets“ klube.

A.Karnišovas tik praėjusią savaitę pratęsė savo sutartį su „Nuggets“ ekipa, kurioje jis nuo 2013 metų dirba generalinio vadybininko Timo Conelly asistentu.

Su Bruklino ekipos savininku Rusijos milijardieriumi Michailu Prochorovu neblogus draugiškus ryšius palaikantis A.Karnišovas anksčiau ėjo skauto pareigas „Rockets“ klube ir JAV rinktinėje. Pasibaigus 2014-ųjų planetos pirmenybėms Ispanijoje A.Karnišovas pasitraukė iš JAV ekipos.

Pranešama, kad „Nets“ pokalbius su kandidatais pradės nuo vasario pradžios ir mėnesiui įpusėjus paskelbs, kam atiteks šis postas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.