EUROLYGA 2023

Dvi Lietuvos krepšininkės iškovojo Baltarusijos lygos sidabrą

Minsko „Cmoki“ komandai, kurioje žaidžia dvi Lietuvos rinktinės krepšininkės Giedrė Paugaitė ir Gabrielė Gutkauskaitė, nepavyko apginti Baltarusijos čempionės vardo. Finalo serijoje „Cmoki“ nusileido kitai Minsko ekipai „Garyzont“ 0:3.

Finalo serijoje „Cmoki“ nusileido kitai Minsko ekipai „Garyzont“ 0:3.<br>pressball.by
Finalo serijoje „Cmoki“ nusileido kitai Minsko ekipai „Garyzont“ 0:3.<br>pressball.by
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V.Eidvilas

Apr 8, 2016, 2:04 PM, atnaujinta May 30, 2017, 1:34 AM

Praėjusią savaitę „Cmoki“ pralaimėjo dvejas rungtynes savo aikštėje 61:72 ir 65:70, o ketvirtadienį pripažino varžovių pranašumą ir išvykoje 53:67.

G.Gutkauskaitė lemiamoje serijoje negalėjo padėti „Cmoki“ dėl traumos, o G.Paugaitė buvo viena ekipos lyderių ir gavo geriausios puolėjos prizą. Per paskutiniąsias rungtynes G.Paugaitė pelnė 16 taškų ir atkovojo 11 kamuolių.

Per visą Baltarusijos lygos sezoną G.Paugaitė žaidė 25 rungtynes, pelnydavo 10,4 taško ir atkovodavo 7,6 kamuolio. G.Gutkauskaitė žaidė 20 rungtynių, įmesdavo 9,9 taško ir atkovodavo 5,4 kamuolio. G.Gutkauskaitė šioje Minsko ekipoje žaidė pirmą sezoną, o G.Paugaitė pernai su „Cmoki“ tapo Baltarusijos čempione.

„Cmoki“ šiais metais nepavyko iškovoti ir Baltarusijos taurės. Šio turnyro finale „Cmoki“ taip pat pralaimėjo „Garyzont“ komandai.

Šį savaitgalį „Cmoki“ krepšininkės kovos dėl dar vieno titulo. Jos dalyvaus Baltijos lygos finalo ketverte Marijampolėje. Šeštadienį pusfinalyje „Cmoki“ žais su Kokšetau „Okžetpes“, o šios dvikovos nugalėtojos sekmadienį finale grumsis su Marijampolės „Sūduvos“ ir Odesos „Interchim“ rungtynių laimėtojomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.