EUROLYGA 2023

Mindaugas Kuzminskas: „Apie milijonus girdžiu pirmą kartą“

Ispanijoje praėjusį sekmadienį fantastišką pasirodymą (26 taškai ir 31 naudingumo balas) surengęs Mindaugas Kuzminskas pastarosiomis dienomis vėl atsidūrė spaudos taikinyje. Šįkart – dėl ateities. Vienas geriausių šalies krepšininkų yra medžiojamas daugelio Europos klubų. Tarp jų, ir spaudoje minėto Tel Avivo „Maccabi“.

M.Kuzminskas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
M.Kuzminskas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Sport1“ televizija

Apr 15, 2016, 11:23 AM, atnaujinta May 28, 2017, 9:01 PM

„Kitą sezoną žaisti „Maccabi“ turiu lygiai tiek pat galimybių, kiek žaisti Malagos „Unicaja“ ar bet kuriame kitame klube. Įskaitant net ir NBA. O kalbos apie mano prašomus milijonus yra absoliučiai iš piršto laužtos. Iš mano pusės tokio prašymo niekada nebuvo. Apskritai, apie tai girdžiu pirmą kartą. Kol vyksta sezonas, nenoriu apsikrauti mintimis apie ateitį, tad kur žaisiu ar kada žaisiu, negalvoju. Užbaigsiu sezoną, tada pradėsiu derybas“, – „Sport1“ televizijai sakė M.Kuzminskas.

Likus septyniems turas iki reguliariojo sezono pabaigos Malagos „Unicaja“ balansuoja ties atkrintamųjų varžybų slenksčiu. Paskutinysis pralaimėjimas Madrido „Estudiantes“ ekipai iki minimumo sumažino galimybes prasibrauti į geriausiųjų ketvertą.

„Mes ir iki rungtynių su „Estudiantes“ turėjome labai mažai galimybių pakilti iki ketvirtos vietos, tad dabar mūsų mintys, kaip apskritai patekti į atkrintamąsias varžybas. Sezonas kol kas nesiklosto taip, kaip norėjome, tačiau jei įveiksime ketvirtfinalio barjerą, mums tai bus tarsi atpildas už sunkų darbą. Būna, kad spauda kaltina trenerį J.Plazą, tačiau manau, kad ji iš to tiesiog išpūtė per didelį burbulą. Mes ruošėmės sezonui Stefanu Markovičiumi ir Jamaru Smithu, tačiau pastarieji patyrė traumas, o komanda pateko į duobę. Dabar sunkiai dirbame, kad atkrintamosiose turėtumėme rezultatą. Ketvirtfinalio serija vos iki dviejų pergalių, tad ten gali būti visko“, – pasakojo M.Kuzminskas.

Pasibaigus sezonui, puolėjas grįš į Lietuvą. Jis pakartojo esąs tvirtai apsisprendęs nedalyvauti NBA vasaros stovykloje: „Vasaros planai priklausys nuo to, kada baigsime sezoną. Žinau tik tiek, kad iki rinktinės stovyklos turėsiu ne tiek daug laiko. Stengsiuosi atsipūsti. Be to, brolis Palangoje organizuos vaikinams iki 18 metų stovyklą. Esu tos stovyklos globėjas, tad vyksiu ten bei mielai bendrausiu su ten stovyklaujančiais vaikais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.