EUROLYGA 2023

LKL vadovas tarė – „Lietuvos ryto“ iš lygos nemes

Nors Lietuvos krepšinio federacija (LKF) trečiadienį nutarė iš savo gretų šalinti Eurolygos organizacijos turnyre – Europos taurėje – žaisti pasiryžusį Vilniaus „Lietuvos rytą“, LKL prezidentas Remigijus Milašius tikina, kad jis laikysis kitos pozicijos – jokiu būdu neleis, kad „Lietuvos rytas“ būtų išprašytas iš lygos čempionato. Apie tai praneša basketnews.lt.

A.Sabonis, M.Špokas ir R.Šimašius.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
A.Sabonis, M.Špokas ir R.Šimašius.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Remigijus Milašius.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Remigijus Milašius.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt ir basketnews.lt inf.

Apr 21, 2016, 7:02 PM, atnaujinta May 28, 2017, 2:31 AM

LKL prezidentas aiškino, kad sprendimas mesti Vilniaus ekipą iš varžybų yra padarytas „dėl akių“, kad FIBA organizacija atlyžtų ir leistų nacionalinei rinktinei startuoti Rio de Žaneiro olimpiadoje.

Pats LKL prezidentas nė negalvoja apie scenarijų, kad šalies čempionate nežaistų sostinės ekipa.

„Jokių kalbų, kad mes paliktume savo flagmanus ir mestume iš LKL. Tegul net nesapnuoja FIBA, – nurėžė R.Milašius portalui basketnews.lt. – LKF priėmė tikrai gudrų sprendimą, pasakę, kad suspenduos „Lietuvos rytą“. Jie apsidraudė save, jog galėtų startuoti olimpinėse žaidynėse.“

R.Milašius aiškino, kad FIBA tegul net nesvajoja, kad lygą paliks flagmanai.

„Šis procesas dar tęsis ilgai. Kokius 4-5 mėnesius. Kuo šitas karas baigsis, pamatysime rudenį, o iki tol dar daug laiko. Aš pats kiekvieną minutę palaikau ryšį tiek su „Žalgiriu“, tiek su „Lietuvos rytu“. Šiandien kalbėjausi ir su Pauliumi Motiejūnu, ir su Martynu Purliu. Niekada LKL šitų klubų nepaliks. Tai yra komandos dėl kurių verta eiti į rungtynes. Be jų nebūtų LKL, o be to ir krepšinio Lietuvoje“, – kalbėjo ketvirtadienį iš Paryžiaus parskridęs R.Milašius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.