EUROLYGA

Viltis krepšinio kare: Eurolygai – netikėtas FIBA pasiūlymas

„FIBA Europe“ užsimanė prisidėti prie Eurolygos komercinės struktūros (ECA) rengiamo turnyro. Tokią informaciją skelbia Italijos laikraštis „Tuttosport“. Anot italų, būtent su tokiu pasiūlymu FIBA atstovai kviesis kalbėtis Eurolygos vadovus.

AFP/Scanpix nuotr.
AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2016, 11:55 AM, atnaujinta May 27, 2017, 7:56 PM

FIBA ketina leisti rengti Eurolygos ir dar vieną turnyrą (Eurupos taurės turnyrą) dar bent penkerius metus, jeigu FIBA gaus teisę prisijungti prie ECA.

FIBA nori užimti svarbią vietą rengiant klubinius Europos turnyrus ir galimybę jungtis su ECA mato kaip vieną iš būdų baigti karą.

Dar šeštadienį buvo skelbta, kad Ispanijos rinktinė šalinama iš Rio de Žaneiro žaidynių, tačiau neigti šią informaciją suskubo pati FIBA. Ji šeštadienį rengė Vykdomojo komiteto posėdį, kuriame buvo kalbama apie krepšinio karą Europoje.

Penktadienį FIBA vykdomojo komiteto narys Dejanas Bodiroga užsiminė apie FIBA parengtą pasiūlymą ECA, tačiau jos plačiau nekomentavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar už M. Navickienės skandalo kyšo Prezidentūros ausys?