EUROLYGA 2023

Naujas Dovydo Rediko skandalas: kaltinamas pinigų vagyste

Dovydas Redikas ir vėl pateko į skandalą. Krepsinis.net skelbia, kad 23 metų 193 cm ūgio krepšininkas kaltinamas pasisavinus pinigus iš komandos taupyklės, į kurią pinigus visą sezoną metė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai. Į taupyklę pinigus turėjo mesti tie, kurie nepataikė baudų metimų.

D.Redikas neigia savo kaltę.<br>lkl.lt nuotr.
D.Redikas neigia savo kaltę.<br>lkl.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2016, 2:50 PM, atnaujinta May 26, 2017, 1:02 PM

Dėl šios priežasties D.Redikas praleidos trečiąsias LKL ketvirtfinalio rungtynes su Kauno „Žalgiriu“. Anksčiau jis žaidė.

„Čia yra visiška nesąmonė. Situacija buvo tokia, kad turėjome komandos taupyklę, į kurią visi sezono metu dėdavome pinigus, tą dariau ir aš. Viskas buvo tvarkoje. Bet sezono pabaigoje pamatėme, kad ten trūksta pinigų. Ir viskas iškart krito ant manęs. Treneriui pasakiau, kad dėl senų dalykų dabar manęs kaltinti nereikia. Buvo pasakyta, jog jei pinigų prieš kitas rungtynes neatnešiu, istorija išlįs į viešumą, tačiau nesiruošiau nieko nešti, nes pats kaltas dėl nieko nesu. Kodėl turiu kažkam kažką duoti, jei nesu skolingas?“, – Krepsinis.net teisinosi D.Redikas.

D.Redikas dar Rygos „Barons“ klube buvo sulaukęs kaltinimų vagyste, kai pinigų pasigedo trys Latvijos klubo krepšininkai.

Šį sezoną „Pieno žvaigždžių“ treneris Mantas Šernius jau kritikavo D.Rediką. Gruodį į komandą atvykęs žaidėjas nesilaikė drausmės.

D.Redikas veikiausiai kitą sezoną Pasvalio klube nepasirodys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.