EUROLYGA 2023

„Lokomotiv“ nerūpi 3-ioji vieta: treneris skelbė sezono pabaigą

„Kontroliavome beveik visas rungtynes ir nusipelnėme pergalės. Galėjote matyti mano žaidėjų akis – jie buvo susikaupę ir pasišventę“, – sakė Maskvos CSKA treneris Dimitris Itoudis.

D.Itoudis (kairėje) ir G.Bartzokas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Itoudis (kairėje) ir G.Bartzokas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-13 21:55, atnaujinta 2017-05-25 16:16

Eurolygos pirmajame pusfinalyje Berlyne maskviečiai 88:81 nugalėjo kitą Rusijos klubą Krasnodaro „Lokomotiv“, kurį treniruoja D.Itoudžio tėvynainis graikas Georgios Bartzokas.

G.Bartzokas kalbėjo: „Aštuoni mėnesiai, varginančios kelionės, sunkios rungtynės, daug pergalių, keli pralaimėjimai. Dvejopas jausmas: sezonas mūsų komandai buvo geras, bet Eurolygos pusfinalis – ne. Žinoma, turėjome padaryti kažką daugiau, kad įveiktume tokią komandą kaip CSKA“.

Anot „Lokomotiv“ trenerio, daugumai jo komandos krepšininkų tai buvo pirma tokios svarbos dvikova karjeroje, todėl pradžioje jie atrodė sutrikę: „Pirmas kėlinys buvo blogas. Per kitus tris žaidėme gerai, bet to nepakako, nes jau buvome leidę CSKA įgauti pasitikėjimą“.

G.Bartzokas neslėpė, kad mačas dėl 3-iosios vietos Krasnodaro ekipai nesvarbus: „Šiandien buvo paskutinės mūsų sezono rungtynės. Gerai, sekmadienį dar žaisime, bet..“

Iš Jungtinės lygos „Lokomotiv“ ekipa iškrito praėjusią savaitę, ketvirtfinalyje 0:3 pralaimėjusi „Chimki“.

CSKA varžovas finale paaiškės per 22 val. prasidėjusį antrąjį pusfinalį tarp Stambulo „Fenerbahce“ ir Vitorijos „Laboral Kutxa“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.