EUROLYGA 2023

Rusijos rinktinės kapitonas žaisti nenori: „Nematau motyvacijos“

Rusijos krepšinio rinktinė neteko vieno iš savo senbuvių ekipos kapitono Sergejaus Monios. Buvęs Rimo Kurtinaičio auklėtinis Maskvos srities „Chimki“ klube atmetė rinktinės vadovų pasiūlymą prisidėti prie ekipos ir padėti jai per atranką į „Eurobasket 2017“.

S.Monia traukiasi iš Rusijos krepšinio rintkinės<br>AFP nuotr.
S.Monia traukiasi iš Rusijos krepšinio rintkinės<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 12:20 PM, atnaujinta May 22, 2017, 6:18 PM

32-iejų rusas savo poziciją išdėstė paprastai: jis nejaučia jokios motyvacijos atstovauti nacionalinei komandai, o vis dažnėjančios traumos neleidžia jam pasiekti optimalią sportinę formą.

„Rusijos krepšinio rinktinės treneris Sergejus Bazarevičius kalbėjosi su S.Monia ir siūlė jam vietą nacionalinėje ekipoje, tačiau krepšininkas pareiškė, kad nemato jokios motyvacijos atstovauti komandai. Jis apskritai jau galvoja apie karjeros pabaigą. Kalbama, kad pasitraukti iš nacionalinės ekipos jis jau žadėjo 2013 metais, tačiau tuomet rinktinės strategas Jegvenijus Pašutinas jį įkalbėjo nežengti tokio žingsnio“, – tikino šaltiniai Rusijos krepšinio federacijoje.

Jau šią savaitę Rusijos krepšinio rinktinės treneris S.Bazarevičius paskelbs išplėstinį šios šalies nacionalinės ekipos sąrašą, o jau liepą krepšininkai pradės pasirengimą atrankai į 2017 metų Europos krepšinio čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.