EUROLYGA 2023

Lažybų skandale Lietuvoje nuskendęs R.Alijevas išniro Kinijoje

Turnė po Kiniją nesėkme pradėjo iš įvairių šalies ir užsienio klubų surinkta Lietuvos krepšinio komanda, kuri 69:71 po paskutinę sekundę pataikyto tritaškio nusileido JAV Aidaho „Vandals“ universiteto ekipai. Lietuvos komandoje – nemažai girdėtų pavardžių – į ekipa pakviestas ir vienas ukrainietis. Žaidėjų sąraše yra ir Rolandas Alijevas, kuris baigiantis sezonui buvo įsivėlęs į lažybų skandalą.

R.Alijevas<br>P.Mantauto nuotr.
R.Alijevas<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net ir lrytas.lt inf.

Jun 15, 2016, 1:51 PM, atnaujinta May 21, 2017, 4:47 PM

Už itin grubius vidaus taisyklių pažeidimus sportininko atstovaujamas Utenos „Juventus: klubas atleido R.Alijevą. Nors pats klubas situacijos nekomentavo, šaltinių teigimu krepšininkas greičiausiai buvo įsivėlęs į lažybų skandalą.

Teigiama, kad „atletas įniko į skolas ir atitinkami asmenys atvyko į Uteną bei klubo prezidentui Žydrūnui Urbonui pateikė susirašinėjimus su pačiu žaidėju, kur jis pripažįsta dalyvavęs statymuose ir neneigia skolų“.

„Pasakysiu tik tiek, jog yra padaryta klaidų. Tai asmeninės problemos. Labai gaila, kad negalėsiu toliau klubui padėti. Prašau neskambinti ir nerašyti. Tai tikrai asmeniška,“ – savo feisbuko paskyroje kylant skandalui parašė R.Alijevas.

Mače jis nebuvo rezultatyviausias, tačiau nemažai prisidėjo prie gero komandos žaidimo.

Rezultatyviausiai žaidė 13 taškų įmetęs Gintaras Leonavičius, 12 – Ovidijus Varanausko sąskaitoje. 9 pridėjo Rolandas Alijevas, 8 – Darius Gvezdauskas, 6 – Julius Kazakauskas, 5 – Tadas Rinkūnas.

Sudėtyje taip pat yra Arvydas Eitutavičius, Edgaras Želionis, Denisas Krestininas, Giedrius Staniulis, Arnas Labuckas ir ukrainietis Vladislavas Koreniukas.

Nugalėtojams Jordanas Scottas surinko 11, Victoras Sandersas ir Nathanas Sherwoodas – po 10 taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.