EUROLYGA 2023

P. Gasolis kelsis į „Spurs“, San Antonijus atsisako prancūzo

Ispanijos krepšinio žvaigždė Pau Gasolis paliks „Chicago Bulls“ ir pasirašys kontraktą su NBA klubu „San Antonio Spurs“ ir sudarys galingą priekinės linijos tandemą su LaMarcusu Aldridge‘u. Tokį scenarijų buvo galima numanyti jau pirmadienio į vakarą, kai spendimą pereiti į „Golden State Warriors“ klubą pranešė Kevinas Durantas.

P.Gasolis ir J.Valančiūnas<br>AFP nuotr.
P.Gasolis ir J.Valančiūnas<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

2016-07-04 22:07, atnaujinta 2017-05-19 21:52

Žiniasklaidos teigimu, P.Gasolis pasirašys sutartį dvejiems metams, o ispanas per tą laiką gaus daugiau nei 30 mln. JAV dolerių.

Ispanas sulaukė dvejų metų 40 mln. JAV dolerių vertės pasiūlymo iš „Portland Trail Blazers“, bet jo atsisakė.

Vos tik paskido žinia apie P.Gasolį ir „Spurs“, San Antonijus nusprendė iškeisti prancūzą Borisą Diaw. 34 metų 203 cm ūgio prancūzo kontraktas kitam sezonui siekia 7 milijonus. JAV dolerių. Teksaso ekipa nusprendė išmainyti veteraną, nes nori atlaisvinti lėšų „algų kepurėje“.

P.Gasolis pastarajame NBA sezone per 32 minutes rinko po 16,5 taško, atkovodavo po 11 kamuolių bei atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus.

Kol 36-erių P.Gasolis dar toli gražu negalvoja pasitraukti iš krepšinio, kitas veteranas Timas Duncanas netrukus turėtų pranešti, jog baigia karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.