EUROLYGA 2023

Lažybų skandalo aptaškytas Rolandas Alijevas rado klubą

Rolandas Alijevas Lietuvą paliko po nemenko skandalo. 31 metų kaunietis buvo siejamas su lažybų skandalu, o jo pavardę vėliau paminėjo ir skandalingas veikėjas Juozas Tumėnas, interviu „Lietuvos rytui“ pasakojęs apie galimas šio krepšininko skolas.

R.Alijevas su žmona Goda.<br>T.Bauro nuotr.
R.Alijevas su žmona Goda.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2016, 11:09 AM, atnaujinta May 14, 2017, 1:10 AM

R.Alijevas nebaigė praėjusio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono. Utenos „Juventus“ klubas jį tiesiog atleido.

R.Alijevas dirba su Južno „Chimik“ klubu iš Ukrainos. Krepšininkas jau žaidė draugiškas rungtynes prieš Klaipėdos „Neptūną“. Įžaidėjas pelnė 3 taškus.

R.Alijevas praėjusį sezoną netikėtai buvo išmestas iš „Juventus“. Klubas nurodė, kad krepšininkas itin šiurkščiai pažeidė vidaus taisykles. Netrukus pasklido kalbos, kad R.Alijevas įsivėlė į lažybų skandalą.

„Pasakysiu tik tiek, jog yra padaryta klaidų. Tai asmeninės problemos. Labai gaila, kad negalėsiu toliau klubui padėti. Prašau neskambinti ir nerašyti. Tai tikrai asmeniška“, – tuomet socialiniame tinkle „Facebook“ rašė R.Alijevas.

Šešėlis nuo krepšininko nepasitraukė ir po garsiojo „Lietuvos ryto“ interviu su J.Tumėnu. Tuomet irgi kalbėta apie lažybas.

„Aš kol kas viską stebiu iš šalies. Kai ateis laikas, tada apie tai ir aš tarsiu savo žodį. Žmogų, kaip asmenybę, labai lengva apdrėbti purvais, sutrypti. Vyksta tyrimas, o po jo viską pamatysime, kas čia lažybininkai, o kas – nukentėję. Visi už viską turi atsakyti. Norėsiu ir aš sužinoti, kas paskleidė tokią žinią, jog Alijevas statė, ar jis lažybininkas. Nei su kažkokiu Tumėnu, nei su kokiais nors kitais makleriais aš nieko bendro neturiu ir neturėjau. Skolų neturiu, aš gyvenu savo gyvenimą“, – išskirtiniame interviu birželį kalbėjo R.Alijevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.