EUROLYGA 2023

Arvydas Sabonis dar nesikreipė į Rimą Kurtinaitį

Jonas Kazlauskas dar nėra paskelbęs, ar dirbs su Lietuvos krepšinio rinktine ir per kitą olimpinį ciklą, sirgaliai laukia jo žodžio ir jau yra faktiškai nutarę, ką norėtų matyti prie komandos vairo, jeigu profesorius atsisakys.

LKF prezidentas A.Sabonis ir R.Kurtinaitis.<br>lrytas.lt montažas.
LKF prezidentas A.Sabonis ir R.Kurtinaitis.<br>lrytas.lt montažas.
R.Kurtinaičio komanda patyrė pralaimėjimą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
R.Kurtinaičio komanda patyrė pralaimėjimą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 11, 2016, 1:06 PM, atnaujinta May 13, 2017, 11:11 AM

Rimas Kurtinaitis tapo favoritu iškart, kai J.Kazlauskas sugrįžęs iš Rio žaidynių, kur užėmė 7-ąją vietą, pasakė, kad jo darbas – baigtas.

R.Kurtinaitį pirmuoju numeriu rašė specialistai, o lrytas.lt apklausoje jis gerokai aplenkė kitus galimus kandidatus.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) yra oficialiai pareiškusi, kad pirmiausia nori išgirsti J.Kazlausko poziciją. Arvydas Sabonis be jokių abejonių mėgins perkalbėti J.Kazlauską, kuris per ketverius metus iškovojo du Europos čempionatų sidabro medalius ir pasaulio čempionate su rinktine užėmė ketvirtąją vietą.

Ir atrodo, kad LKF kol kas nekalba su kitais kandidatais.

Interviu „Lietuvos rytui“ šią vasarą su Kantu krepšinio klubu sutartį pasirašęs R.Kurtinaitis sakė, kad pastaruoju metu su LKF vadovais nekalbėjo apie rinktinės treniravimą.

O paklaustas, kas turėtų daugiausia įtakos, jeigu gautų pasiūlymą, sakė: „Treniruojant klubą nėra paprasta dar užsiimti ir rinktinės reikalais. Ne kiekvienas tai sugeba. Kai dirbau „Chimki“, man buvo tikrai sunku ir tikrai nemačiau savęs kokioje nors rinktinėje. Nežinau, kaip seksis Kantu. Aš turiu dvejų metų sutartį, gal reikės daugiau atsiduoti klubo reikalams. Jei kada nors bus pasiūlymų – žiūrėsime. Dabar matau, jog federacija linkusi susigrąžinti J.Kazlauską. Gal jis apsigalvos.“

Šiuo metu lieka neaišku, ar J.Kazlauskas ėmė linkti likimo rinktinėje link ir LKF neplanuoja pokalbių su kitais treneriais, ar strategas vis dar nėra išsakęs savo nuomonės ir federacija tiesiog laukia sprendimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.