EUROLYGA 2023

Šakių krepšinio klubo rūbinėje – muštynės, po kurių žaidėjas išeina lauk

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezonas startuos jau po kelių dienų, o tuo tarpu nuo praėjusio sezono reklamuojamojo Šakių „Vyčio“ klubo rūbinėje vietoje susikaupimo tvyroti ėmė nemenka įtampa.

Šakių „Vyčio“ komanda šį sezoną ir vėl žais NKL čempionate
Šakių „Vyčio“ komanda šį sezoną ir vėl žais NKL čempionate
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Sep 29, 2016, 8:51 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:15 PM

Krepsinis.net žiniomis, trečiadienį treniruotės metu į rimtą konfliktą įsivėlė komandos žaidėjai Martynas Pacevičius, Paulius Beliavičius ir treneris Virginijus Sirvydis. Praėjusį sezoną į Šakius atvykusiam M.Pacevičiui vasarą buvo atlikta kojos operacija, po kurios jis dar kurį laiką nebus pasiruošęs grįžti ant parketo.

Nepaisant to, puolėjui buvo suteikta galimybė būti su komanda, ruoštis sugrįžimui ir individualiai sportuoti su fizinio rengimo treneriu. Tačiau nepagarbus M.Pacevičiaus elgesys su bendraklubiais ir komandos gydytoju iššaukė audringą kapitono P.Beliavičiaus reakciją.

Savo nuomonę išreiškė ir treneris V.Sirvydis, sakęs, jog netoleruos jaunuolio išsišokimų, kuomet jam suteikiamos puikios sąlygos sportuoti ir šis to nevertina.

Galiausiai viskas išsirutuliojo iki to, kad M.Pacevičius susikibo su P.Beliavičiumi ir vyrai į darbą paleido kumščius. Po konflikto „Vyčio“ kapitonas situaciją komentuoti atsisakė, o tuo tarpu M.Pacevičius buvo lakoniškas: „Jau pasakiau komandai ačiū, viso gero – išeinu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.