EUROLYGA 2023

LKL sankcijos: baudos žaidėjams ir treneriui, diskvalifikacija – teisėjams

LKL čempionato septintojo turo rungtynės praėjusią savaitę tarp Panevėžio „Lietkabelio“ ir Prienų–Birštono „Vytauto“ pasižymėjo ne tik kova iki paskutinių minučių, bet ir nevaldomu emocijų proveržiu bei susistumdymu tarp žaidėjų.

V.Mačiulaitis nušalintas nuo teisėjavimo trims savaitėms.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Mačiulaitis nušalintas nuo teisėjavimo trims savaitėms.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lkl.lt

Oct 21, 2016, 2:10 PM, atnaujinta May 10, 2017, 11:12 AM

Lietuvos krepšinio lyga nubaudė klubus, kumščius į darbą paleidusius krepšininkus ir rungtynių nesuvaldžiusius teisėjus.

Per rungtynes diskvalifikacinėmis pražangomis nubausti Gintaras Leonavičiaus iš „Lietkabelio“ komandos ir Saulius Kulvietis iš „Vytauto“ turės praleisti šio savaitgalio rungtynes. Klubams už nesuvaldytas šių žaidėjų emocijas taip pat paskirtos baudos po 440 eurų.

G.Leonavičius privalės praleisti mačą su Alytaus „Dzūkija“, o S.Kulvietis – su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ komanda.

Bausmės neišvengė ir kitas „Lietkabelio“ krepšininkas. Dėl agresyvių ir žeminančių Žygimanto Skučo veiksmų varžovo atžvilgiu, Panevėžio klubui skirta 150 eurų bauda.

„Vytauto“ ekipai kainuos ir klubo trenerio veiksmai. Už viešą kritiką teisėjams iškart po rungtynių, klubo strategui Virginijui Šeškui skirta 300 eurų bauda.

Nuobaudų neišvengė ir situacijos nesuvaldę teisėjai. Vyriausiasis rungtynių teisėjas Vilius Mačiulaitis negalės teisėjauti 3 savaites, Martynas Gudas – 2 savaites, o Artūrui Šukiui skirtas įspėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.