EUROLYGA 2023

LKL vadovas nesakė, ar palaikė Dainių Adomaitį, ar Rimą Kurtinaitį

Pusę valandos – per tiek laiko Lietuvos krepšinio federacija (LKF) nusprendė, kas artimiausius ketverius metus vadovaus Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei.

R. Milašius<br>D. Umbraso nuotr.
R. Milašius<br>D. Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Ivaškaitė

Oct 25, 2016, 3:01 PM, atnaujinta May 10, 2017, 5:41 AM

Lietuvos krepšinio lygos prezidentas Remigijus Milašius po posėdžio tvirtino: „Trenerio diskusija vyko pusę valandos. Kiti klausimai išspręsti daug greičiau, o šis truko gana ilgai. Vyko didelė diskusija, kad tik kuo geriau būtų Lietuvos rinktinei“.

Toks pasisakymas gali nuskambėti kiek ironiškai turint omenyje, kokios svarbos sprendimas buvo priimamas. Po balsavimo paaiškėjo, kad vyrų rinktinės vairą iš Jono Kazlausko perims Klaipėdos „Neptūno“ strategas Dainius Adomaitis.

Balsavime D. Adomaitis sulaukė 10 LKF valdybos narių paramos, o 3 iš jų savo balsą atidavė Rimui Kurtinaičiui. Trenerių asociacija, kuriai atstovavo V.Gedvilas, susilaikė.

Lietuvos krepšinio lygos prezidentas R. Milašius atskleisti, kaip balsavo LKL, RKL ir MKL lygų vadovai griežtai atsisakė: „Tegul būna paslaptis. Kai gausite protokolą sužinosite“.

R. Milašius taip pat prasitarė, kad naujasis treneris jam nebuvo staigmena, o anksčiau laiko žiniasklaidoje pasirodžiusi informacija buvo teisinga: „Visuomenėje apie tai buvo girdima, kalbama, todėl aš tikrai nieko naujo neišgirdau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.