EUROLYGA 2023

Justino Dentmono nuotykių Kaune atomazga – išmestas iš komandos

Justinas Dentmonas ir Russas Smithas neteko darbo Stambulo „Galatasaray“ ekipoje, skelbia žurnalistas Davidas Pickas. Kiek anksčiau skelbta, kad krepšininkai tebus suspenduoti už klubo vidaus pažeidimus, tačiau istorija įgijo kitą kampą.

J.Dentmonas liko be darbo.<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Dentmonas liko be darbo.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-17 22:12, atnaujinta 2017-04-17 16:28

Po Stambulo „Galatasaray“ pralaimėjimo „Žalgiriui“ 75:87 trečiadienį, abu amerikiečiai paliko viešbutį ir išėjo į naktinio Kauno gatves.

Neva taip krepšininkai pažeidė klubo vidaus taisykles, nors pats J.Dentmonas vėliau teigė, kad tiesiog nuėjo pavakarieniauti su senais bičiuliais, kuriuos atrado žaisdamas „Žalgiryje“. Krepšininkai nevartojo alkoholio ir į viešbutį grįžo apie 1 val. nakties.

D.Pickas skelbia, kad „Galatasaray“ treneris Erginas Atamanas matė krepšininkus, paliekančius viešbutį ir tik po kurio laiko jiems pranešė, kad tai yra klubo vidaus taisyklių pažeidimas.

Kitą rytą jis visos komandos akivaizdoje pareiškė, kad abu amerikiečiai yra atleisti.

Turkijos žiniasklaida skelbia, kad E.Atamanas tiesiog ieškojo priežasties, kaip nutraukti krepšininkų kontraktus – abu jie uždirba po milijoną eurų. Klubas buvo nepatenkintas jų žaidimu, bet nenorėjo mokėti kompensacijų už nutrauktas sutartis be priežasties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.