EUROLYGA 2023

Po naktinės istorijos atleistas J. Dentmonas atskleidė, ką veikė Kaune

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klube prieš dvejus metus rungtyniavęs Justinas Dentmonas šią savaitę viešėdamas Kaune su ekipos draugu Russu Smithu pateko į nemalonią situaciją. Krepšininkai kaltinami pažeidę Stambulo „Galatasary“ klubo vidaus taisykles ir yra nušalinti nuo komandos. Tačiau pats J.Dentmonas neigia, kad pasielgė nekorektiškai, ir kalba apie savo jausmus Lietuvai.

J.Dentmonas<br>G. Bitvinsko nuotr.
J.Dentmonas<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2016, 9:42 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 3:44 PM

Problemos iš Ilinojaus valstijos kilusiam 31 metų J.Dentmonui prasidėjo trečiadienio vakarą, jam ir bendraklubiui nusprendus po pralaimėjimo Eurolygos mače „Žalgirio“ ekipai apsilankyti mieste, nors jiems tai buvo draudžiama daryti.

Žiniasklaida skelbia, kad „Galatasaray“ treneris Erginas Atamanas matė krepšininkus, paliekančius viešbutį, ir kitą rytą visos komandos akivaizdoje pareiškė, kad abu amerikiečiai yra atleisti.

Pats J.Dentmonas socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje išplatino žinutę, jog Lietuva jam iki šiol yra ypatinga šalis ir tąkart norėjosi tiesiog ramiai praleisti vakarą su senais bičiuliais.

„Lietuva man visada sukelia šiltus jausmus. Rungtyniaudamas „Žalgiryje“ čia užmezgiau ne vieną draugystę. Po mačo palikau viešbutį tik porai valandų, kad galėčiau pasimatyti su savo draugais čia.

Aš niekada nesilinksminu ir nevartoju alkoholio po rungtynių, o po pralaimėjimų – juo labiau. Sezono metu alkoholio beveik išvis negeriu. Savo elgesiu nenorėjau įžeisti nei „Galatasary“, nei mūsų sirgalių“, – apgailestavo J.Dentmonas

Turkijos žiniasklaida skelbia, kad E.Atamanas tiesiog ieškojo motyvo nutraukti krepšininkų sutartis, – abu jie uždirba po milijoną eurų. Klubas buvo nepatenkintas jų žaidimu, bet nenorėjo mokėti kompensacijų už nutrauktas sutartis be priežasties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.