EUROLYGA 2023

Justino Dentmono karjerai Stambule – dar ne galas: prašo atleidimo

Stambulo „Galatasaray“ ekipa po kirčio Kaune atsitiesė ir kitame Eurolygos ture miesto derbyje įveikė „Daruššafaka“ krepšininkus. Po antrosios pergalės šiame sezone „Galatasaray“ klubo treneris Erginas Atamanas pasakojo apie Russo Smitho ir Justino Dentmono situaciją komandoje, rašo krepsinis.net.

J.Dentmonas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Dentmonas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Nov 19, 2016, 1:06 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 1:20 PM

„Nemanau, jog Smithas dar kartą apsivilks „Galatasaray“ marškinėlius. Dentmonas atsiprašė klubo vadovybės ir sutinka priimti bet kokią bausmę. Po vadovybės susirinkimo antradienį nuspręsime, ką toliau daryti“, – kalbėjo E.Atamanas.

Turkijos klubo vairininkas plačiau pakomentavo R.Smitho situaciją. Amerikietis buvo nesutikęs pasidaryti kraujo tyrimo. „Jie buvo išbraukti iš sudėties, kadangi be leidimo paliko komandos viešbutį ir negrįžo iki ryto.

Smithas nesitreniruoja, nes jaučia skausmus šonkauliuose, tačiau gydytojai skausmo židinio neaptinka. Jie paprašė jo kraujo testo, bet jis nesutiko to pasidaryti. Jie apie tai pranešė žaidėjo agentui ir FIBA“, – apibendrino E.Atamanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.