EUROLYGA 2023

Tomas Pačėsas jaunajam „Lietuvos ryto“ talentui tikisi suteikti daugiau šansų

„Lietuvos ryto“ treneris Tomas Pačėsas padėkojo auklėtiniams už dar vieną įspūdingą pasirodymą. Sekmadienį vilniečiai namuose 77:53 sutriuškino Prienų-Birštono „Vytautą“.

A. Pilauskas<br>M.Kulbio nuotr.
A. Pilauskas<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

bc.lrytas.lt

Nov 20, 2016, 10:47 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 11:34 AM

„Noriu pasveikinti savo komandą, kad tinkamai pažiūrėjo į šias rungtynes. Išlaikėme intensyvumą tiek gynyboje, tiek puolime. Galbūt šiandien kiek prasčiau pataikėme tritaškius, nes Prienų klubas žaidžia savotiškai ir visas rungtynes gynėsi „zona“.

Tai suteikėme mums daug galimybių atakuoti, nors metimų nerealizavome itin gerai. Žaidėme itin komandiškai ir džiaugiuosi, kad visiems užteko laiko. Visi mano auklėtiniai pajautė žaidimo ritmą“, – kalbėjo T.Pačėsas.

„Prienų klubas turėjo savų problemų – negalėjo žaisti tiek T.Dimša, tiek T.Delininkaitis. Tai svarbūs „Vytauto“ žaidėjai, todėl be jų mūsų varžovai antroje rungtynių pusėje pavargo . Džiaugiuosi pergale ir ruošiamės toliau“ ,- sakė strategas.

Taip pat T. Pačėso pagyrų sulaukė ir aštuoniolikmetis „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Aistis Pilauskas:

„Šiandien Aistis Pilauskas ne tik įvykdė savo užduotis, bet davė ir dar daugiau. Jis labai tryško energija ir noru, o tai yra labai svarbu.

Norime, kad jis imtųsi iniciatyvos ir įgautų patirties. Todėl stengiamės įžaidėją leisti į aikštę per kiekvienas LKL rungtynes, kai tik yra galimybė“, – pabrėžė T.Pačėsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?