EUROLYGA 2023

Tomas Pačėsas padėjo tašką: Davidas Loganas – neparduodamas už jokius pinigus

Davido Logano istorija iš žiniasklaidos antraščių nedingsta jau savaitę, tačiau į Vilniaus „Lietuvos rytą“ jį pasikvietęs ir kapitono raištį patikėjęs Tomas Pačėsas nukirto griežtai – amerikietis neparduodamas už jokius pinigus.

D.Loganas – neparduodamas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Loganas – neparduodamas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Loganas – neparduodamas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Loganas – neparduodamas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Loganas – neparduodamas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Loganas – neparduodamas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 7, 2017, 10:36 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:01 PM

34-erių amerikietis siejamas su persikėlimu į Avelino „Scandone“ klubą, nors tokią informaciją dar praėjusią savaitę paneigė vilniečių prezidentas Gedvydas Vainauskas.

„Visiška nesąmonė. Jei būtų nors menkiausio pagrindo, gal ir nutylėčiau, bet šiuo atveju kažkas mano, kad geriau už mus pačius žino, kas vyksta klube, – lrytas.lt teigė G.Vainauskas. – Sutartis su D.Loganu galioja visam sezonui ir jis turėtų sezoną baigti mūsų klube.

Tačiau italai toliau nerimsta – kalba, kad gynėjas jau viena koja atsidūrė Italijoje, nors ir pats krepšininkas situacijos nekomentuoja.

„Mano nuomone, klubas ne tam sudaro sutartis su žaidėjais, kad juos paleistų. Ne tam jam suteikėme tokį vaidmenį ir kapitono raištį, kad išleistume vidury sezono. Ir nesvarbu, kiek pinigų pasiūlytų. Nors tai – ne mano kompetencija, nežinau, apie kokią sumą kalbame, kas vyksta tarp klubų.

Kaip treneris galiu pasakyti, kad negali būti jokių diskusijų apie reikalingų ir svarbių žaidėjų paleidimą.

Jokios kalbos apie pinigus net negali būti. Manau, kad klubo pozicija yra tokia pati.

Suprantu ir D.Loganą – jam jau 34-eri ir gal ieško kažko, agentai gal siūlo. Visokių variantų yra, bet mes nesame tramplinas žaidėjams, kurie mumis pasinaudoja pusę sezono, ir leidžiame jiems palikti mus. Negalime surasti greitai pamainos, tuo labiau tokios kokybiškos.

Mes tikrai nesutiksime su jokiu pasiūlymu. Tai yra mano nuomonė, bet esu įsitikinęs, kad ir klubas taip mąsto“, – griežtai nukirto T.Pačėsas.

Treneris tikisi svaraus D.Logano indėlio trečiadienio mače su Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa – vilniečiams pergalė čia bus būtina norint patekti į Europos taurės ketvirtfinalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.