EUROLYGA 2023

Šarūnas Jasikevičius apie „Neptūno“ netektis: reikia rūpintis savo reikalais

Šarūnas Jasikevičius liko patenkintas tuo, kaip Kauno „Žalgiris“ sekmadienį rimtai nusiteikęs 96:68 sutriuškino Alytaus „Dzūkiją“ ir dabar visą dėmesį sutelks Karaliaus Mindaugo taurės turnyrui kitą savaitę.

Š.Jasikevičius: „Problemų turi visi.“<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius: „Problemų turi visi.“<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2017, 6:38 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 6:04 AM

Turnyro, kuriame dalyvauja aštuonios geriausios komandos pagal dviejų ratų rezultatus, kulminacija vyks „Žalgirio“ arenoje šeštadienį ir sekmadienį, bet egzistuoja teorinė galimybė, kad kauniečiai namuose bus tik žiūrovai. Apie tai kalbėta iškart po burtų, kurie lėmė, kad LKL čempionai ketvirtfinalyje turi kovoti su vicečempionais Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjais.

Nors mačas vasario 15 d. vyks Kaune, gerėjantis „Neptūnas“ žaidimas LKL čempionate ir pergalės FIBA Čempionų lygoje kurstė intrigą.

Bet tai buvo iki šios savaitės, kai „Neptūnas“ smarkiai nukraujavo: rezultatyviausias žaidėjas Jimmy Baronas perėjo į Vilniaus „Lietuvos rytą“, Larry Drew ir Omari Johnsonas atleisti dėl drausmės pažeidimų, o galiausiai durys parodytos Klaipėdos klubo direktoriui Osvaldui Kurauskui.

Nieko stebėtino, kad šeštadienį „Neptūnas“ namuose 70:79 pralaimėjo ant bangos esančiam Utenos „Juventus“. Uteniškiai iškovojo šeštąją pergalę iš eilės ir grasina namuose antradienį užkurti pragarą „Lietuvos rytui“, kuris dar tik pratinasi prie naujojo trenerio Rimo Kurtinaičio.

„Manau, kad visiškai nereikia į tai reaguoti (kas vyksta „Neptūne“. – Red.). Kuo mažiau reaguosime, tuo viskas bus tik geriau, – sekmadienį pareiškė Š.Jasikevičius. – Reikia susitelkti į savo žaidimą.

Problemų turi visi: jie turi, mes turime. Svarbiausia suprasti, kad artėjanti savaitė yra vienintelė tokia šį sezoną, ir ji labai daug ką lemia, nes tai jau yra kova dėl titulo.“

„Žalgirio“ treneris neatsakė, kada į rikiuotę grįš Paulius Jankūnas, kuris gavo raumens traumą penktadienį Eurolygos rungtynėse. „Dabar jis gydosi. Žiūrėsime, ar atsigaus iki trečiadienio. Gyvename nuo dienos iki dienos. Situacija kažkiek gerėja, bet aiškaus atsakymo nežinosime, kol Paulius pats pradės ką nors daryti. Lauksime, žiūrėsime ir reaguosime“, – teigė treneris.

Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalis.

Vasario 14 d. Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Prienų Birštono „Vytautas“ (18 val.), Utenos „Juventus“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“ (18 val. 30 min.).

Vasario 15 d. Alytaus „Dzūkija“ – Panevėžio „Lietkabelis“, Kauno „Žalgiris“ – Klaipėdos „Neptūnas“ (abu mačai – 19 val.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.