EUROLYGA 2023

Tarp jaunimo rinktinių trenerių – ir Ramūnas Butautas

R.Butautas dirbs su jaunimu.<br>V.Balkūno nuotr.
R.Butautas dirbs su jaunimu.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

musukrepsinis.lt

Mar 14, 2017, 3:23 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 11:55 PM

Antradienį Kaune įvyko Lietuvos krepšinio federacijos vykdomojo komiteto posėdis, kurio metu buvo patvirtinti 2017 metų Lietuvos studentų, jaunimo, jaunių ir jaunučių rinktinių vyriausieji treneriai.

Lietuvos studentų vaikinų rinktinei vadovaus Tomas Masiulis, merginų – Romualdas Petronis. Dvidešimtmečių ekipoms diriguos Jurgita Štreimikytė-Virbickienė (merginos) ir Ramūnas Butautas (vaikinai). Sėkmingą darbą su Lietuvos vaikinų U19 rinktine tęs Rimantas Grigas, o su aštuoniolikmečiais – Gediminas Petrauskas. U18 merginų komandą į pergales ves Dalius Ubartas. Lietuvos jaunučų rinktinėms vadovaus Tadas Stankevičius (merginos) ir Edvinas Justa (vaikinai).

Vertindamas paskirtų trenerių kandidatūras LKF sporto direktorius Šarūnas Sakalauskas džiaugėsi, kad tiek Lietuvos moterų ir vyrų krepšinio rinktinių treneriai bei vykdomasis komitetas parodė didelį pasitikėjimą.

„Džiaugiamės, kad Lietuvoje turime tiek daug gabių ir patyrusių trenerių. Lietuvos krepšinio federacijos pareiga pasinaudoti jų patirtimi ir smagu jog tai vyksta. Labai geras pavyzdys yra „Talentų U15 karta“ projektas, kuriame dalyvauja kviestiniai treneriai, su jais po treniruočių, prie vakarienės stalo aptariame įvairias detales, taktikos ypatumus. Šiuos trenerius taip pat rekomendavo Lietuvos moterų ir vyrų krepšinio rinktinių vyriausieji treneriai, nes jie taip pat atsakingi už visą Lietuvos krepšinio sistemą, piramidę. Jie pasitiki šiais strategais ir mato juos savo vizijose. Tam pritarė ir vykdomasis komitetas“, – sakė LKF sporto direktorius Šarūnas Sakalauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.