EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ direktorius prakalbo apie atsistatydinimą

Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir toliau purto permainos – tai, kad pasibaigus sezonui planuoja trauktis iš pareigų, ketvirtadienį pranešė klubo direktorius Martynas Purlys.

 M.Purlys.<br> T.Bauro nuotr.
 M.Purlys.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2017, 10:43 AM, atnaujinta Aug 29, 2017, 8:26 PM

Trečiadienį Vilniaus klubas priėmė dar vieną principingą sprendimą, kai dėl netoleruotino naktinio gyvenimo buvo nušalinti amerikiečiai Tayloras Brownas, Corey Fisheris ir Clevinas Hannah, o gydytis traumos į JAV išvyko Drew Gordonas.

Paaiškėjus nemaloniai padėčiai, po pusfinalio serijos pralaimėjimo Panevėžyje, grįžtančią komandą pasitiko visa minia sirgalių, kurie reikalavo vieno – pokyčių klube.

Dėl pastarųjų įvykių atsakomybę nutarė prisiimti M.Purlys.

„Noriu labai atsiprašyti visų, kam dar yra brangus „Lietuvos rytas“, kam ši komanda miela. Atsiprašyti gerbėjų ir Vilniaus miesto už tai, kokioje mes dabar esame situacijoje.

O ji yra tokia, kad per pastaruosius ketverius metus tris kartus nepatekome į LKL finalą ir reikia priimti tam tikrus sprendimus. Tik yra pamirštamas mūsų praėjusių metų Karaliaus Mindaugo taurės rezultatas, bet tai negelbsti situacijos.

Džiaugiuosi, kad vakar pavyko priimti sprendimą dėl keturių amerikiečių. Tai sprendimas, kuris parodo, kokios yra vertybės. Tai yra širdis ir pagarba sirgaliui. Komercija ir finansai yra svarbu, bet ir su mažais finansais galima pasiekti didelių rezultatų. 

Noriu prisiimti atsakomybę dėl to, kas yra. Vakar gana ilgai kalbėjausi su klubo prezidentu ir jam pasakiau, kad sezoną turime baigti iškelta galva ir kad prezidentas turėtų mano pozicijai ieškoti kito žmogaus, nes klubui reikia pokyčių ir naujų idėjų. Prezidentas sprendimo dar nepriėmė, nes šioje situacijoje tai ne pats pagrindinis dalykas“, – kalbėjo M.Purlys.

Jis taip pat pridūrė, jog klubo neįtikino nušalintų amerikiečių pasiteisinimai.

„Labai gaila, kad klubas apie tai sužinojo tik kelios valandos prieš rungtynes Panevėžyje. Aišku, kiekvienas žmogus bando ieškoti pasiteisinimų, bet mes turime neginčijamų įrodymų ir jie jau nusiųsti agentams. Kol kas atsakymo dar nėra. Vakar taip pat turėjau pokalbį su T.Brownu.

Jie turi savo versiją, bet dabar ne laikas diskutuoti, kuri versija yra gera. Turime faktus. Buvo nuoširdūs pokalbiai ir D.Gordono atsiprašymai prieš visą komandą, bet su juo dar turime sutartį ir jis važiuoja gydytis“, – teigė Vilniaus klubo direktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.