EUROLYGA 2023

Leo Westermannas po pokalbių su Lietuvos žiniasklaida supykdė Prancūzijos rinktinę

Kalbėti visuomet reikia atsargiai, o puikiausiu to įrodymu tapo Prancūzijos krepšinio rinktinės krepšininkas Leo Westermannas. Praėjusią savaitę bendraudamas su žiniasklaida jis pasakė tai, kas nepatiko Prancūzijos krepšinio federacijos (FFBB) atstovams.

 Leo Westermannas turėjo aiškintis rinktinės atstovams<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Leo Westermannas turėjo aiškintis rinktinės atstovams<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2017, 12:11 PM, atnaujinta Aug 15, 2017, 1:47 PM

Prancūzas atksleidė, kad nežino savo vaidmens komandoje, o tai jam kelia problemas.

„Negaliu įvardinti savo pozicijos. Aš su treneriu apie tai dar nekalbėjau, nežinau, kokia yra mano rolė, ko jis iš manęs nori. Tai man yra problema, bet aš stengiuosi padaryti geriausią, ką galiu. Pamatysime, kas nutiks. Kad ir kurioje pozicijoje žaisiu, ar pirmoje, ar antroje, ar trečioje – aš stengsiuosi padėti komandai“, – basketnews.lt portalui teigė L.Westermannas. 

Kaip skelbia FFBB, prieš kelionę į Kauną, dėl tokių pasisakymų L.Westermanno laukė rimtas pokalbis su rinktinės personalu bei techniniu direktoriumi Patricku Beesley. Pastarasis norėjo žaidėjui priminti, kad su komanda yra pasirašyta sutartis, turimi įsipareigojimai ir problemas reikia išreikšti tiesiai treneriui, o ne už komandos ribų.

Pats gynėjas po iškilusių problemų teigė, kad buvo klaidingai suprastas ir tikrai nenorėjo pakenkti nei komandai nei treneriui.

„Buvau klaidingai suprastas. Apie savo rolę komandoje, Lietuvos žurnalistui pasakiau, kad tiesiog nežinau kur save įterpti tarp grupės žaidėjų. Niekada neturėjau abejonių dėl rinktinės ir visos jos narių darbų. Apie tai ir pasakiau visam personalu ryte“, – gynėją išplatintame pranešime citavo FFBB. 

Antradienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje prancūzai mes iššūkį lietuviams. Tai bus jau antrasis komandų susitikimas. Kiek ankščiau, Prancūzijoje vykusiose rungtynėse, L.Westermannas neišsiskyrė, o prancūzai lietuvius įveikė 98:77.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.