EUROLYGA 2023

Graikijos krepšinis dėl žvaigždės ruošiasi karui su NBA: metė labai rimtus kaltinimus

Graikijos krepšinio federacija audringai reagavo į žinią, kad Giannis Antetokounmpo negalės žaisti Europos čempionate. Šeštadienį „Milwaukee Bucks“ marškinėlius vilkintis krepšininkas socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“ pranešė, kad dėl kelio traumos neprisijungs prie rinktinės. 

 Graikijos krepšinio federacija tvirtina, kad NBA žvaigždei kelias į rinktinę buvo užkirstas tyčia.<br> lrytas.lt montažas.
 Graikijos krepšinio federacija tvirtina, kad NBA žvaigždei kelias į rinktinę buvo užkirstas tyčia.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2017, 1:37 PM

Praėjo vos valanda, kai Graikijos krepšinio federacija apkaltino „Bucks“ klubą ir NBA lygą tyčia neišleidžiant krepšininko. 

Graikai visą situaciją pranešime vadino „organizuotu ir gerai paruoštu planu.“ 

Jie įsitikinę, kad „Bucks“ ir NBA nenori leisti G.Antetokounmpo žaisti Europos čempionate, o žinia apie traumą – farsas. 

„Tuo pačiu metu nuskambėjęs „Bucks“ ir G.Antetokounmpo pranešimas telefonu ir per socialinius tinklus iš Kinijos mus nuliūdino, bet nenustebino, - pranešime rašė Graikijos krepšinio federacija. - Įvairūs sutapimai mus įtikino, kad egzistuoja organizuotas ir gerai paruoštas planas. Tai žino, jeigu ir ne skatina, NBA, kuri privertė sportininką paskelbti, kad jis neprisijungs prie rinktinės.“

Graikai nurodė, kad ir kreipimasis nebuvo tinkamas. 

Federacija paskelbė, kad greitai paviešins ir visos istorijos detales. 

Graikijos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Takis Tsagronis šalies televizijai sakė, kad peršvietus krepšininko kelį nebuvo rasta jokių problemų.

„Krepšininko negalėjimas atvykti – bloga, bet ne netikėta naujiena. Viskas rodė, kad istorija taip baigsis. Mes viską padarėme, kad „Bucks“ neturėtų pasiteisinimų. Mes patys atlikome magnetinį rezonansą ir kelis buvo švarus. Tai, ką sako „Bucks“ klubas nėra realybė. Vyksta kažkas kito“, - sakė T.Tsagronis.

G.Antetokounmpo skelbė, kad negalės atvykti dėl skausmo. Krepšininkas per tyrimą buvo Kinijoje, kur viešėjo ir „Bucks“ klubas.

Rugsėjį įsigalios naujasis ketverių metų ir 100 milijonų JAV dolerių G.Antetokounmpo kontraktas su „Bucks“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.