EUROLYGA 2023

Vokietijos žiniasklaida: „Vokiečiai nejaus spaudimo kovodami su favoritais lietuviais“

Lietuvos krepšinio rinktinė per visas Europos čempionato pirmojo etapo rungtynes yra laikoma aiškia favorite. Nebus išimtis ir paskutinė dvikova, per kurią prieš mūsų šalies krepšininkus išsirikiuos Vokietijos komanda. Nors po keturių turų abi rinktinės turi vienodai taškų ir kovos dėl pirmosios vietos Tel Avivo grupėje, vokiečiai pripažįsta, kad turi labai nedaug galimybių pasiekti pergalę.

 Vokiečių akimis - lietuviai yra rungtynių favoritai.<br> lrytas.lt montažas.
 Vokiečių akimis - lietuviai yra rungtynių favoritai.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-06 12:51, atnaujinta 2017-09-06 14:06

„Vokietijos rinktinei – milžiniška užduotis“, – trečiadienį ryte paskelbtą straipsnį apie artėjantį mačą pavadino interneto svetainė sport.de.

„Lietuviai Tel Avive startavo blogai. Jie netikėtai pralaimėjo Gruzijai, – priminė sport.de. – Bet paskui nugalėjusi Italiją, Izraelį ir Ukrainą, apie NBA vidurio puolėją Joną Valančiūną suburta komanda parodė, kodėl yra laikoma pretendente laimėti medalius. „Tai – visiškai kito lygio komanda“, – sakė treneris Chrisas Flemingas. 

Vokietija prieš Lietuvą žaidžia blogai. Per 16 rungtynių su krepšinį dievinančiais baltais iškovotos vos 2 pergalės, o didžiuosiuose turnyruose pralaimėtos visos 6 rungtynės“.

„Vokietijos rinktinės laukia sunkiausia užduotis grupių etape, – rašė interneto svetaine basketball.de. – Po kluptelėjimo starte, 2015 metų Europos vicečempionai įsibėgėjo ir Ukrainos rinktinę sutriuškino net 32 taškų skirtumu. 

Kad Baltai yra aiškūs favoritai, neabejoja ir Vokietijos krepšininkai. „Mes nejausime spaudimo, galbūt tai mums padės“, – sakė Johannesas Voigtmannas.
Vokietijos rinktinei dvikova su Lietuva bus didelis iššūkis. Per šias rungtynes bus galima pamatyti, kas lauks komandos per atkrintamąsias varžybas. Gerai yra tai, kad Chriso Flemingo komanda net pralaimėjusi nieko nepraras“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.