EUROLYGA 2023

Graikijos rinktinės kapitonas: „Rytojaus rungtynės parodys, ar mes priklausome elitui“

Graikijos vyrų krepšinio rinktinė išgyveno A grupės pragarą ir viską pradeda iš naujo. Tik paskutinėse rungtynėse užsitikrinę vietą aštuntfinalyje graikai stos skersiai kelio lietuviams, kurie B grupėje užėmė pirmąją vietą.

 Graikas nusiteikęs itin kovingai.<br> fiba.com nuotr.
 Graikas nusiteikęs itin kovingai.<br> fiba.com nuotr.
 Graikas nusiteikęs itin kovingai.<br> fiba.com nuotr.
 Graikas nusiteikęs itin kovingai.<br> fiba.com nuotr.
 Europos čempionato atkrintamųjų medis. <br> lrytas.lt nuotr.
 Europos čempionato atkrintamųjų medis. <br> lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 8, 2017, 6:40 PM, atnaujinta Sep 8, 2017, 8:41 PM

Graikijos rinktinės kapitonas Ioannis Bourousis grupių etape neatrodė, kaip įprastai. Aukštaūgis per 17 minučių rinko po 6,8 taško ir atkovojo po 4,8 atšokusio kamuolio. O rungtynėse šeštadienio vakarą jis turės itin rimtą iššūkį: stabdyti vieną naudingiausių čempionato žaidėjų  Joną Valančiūną.

33-ejų 213 cm. ūgio veteranas puikiai supranta, kad turi pasitempti, o rungtynės su lietuviais toli gražu neprimins lengvo pasivaikščiojimo su Lenkijos rinktine.

„Aš galvoju tik apie rytojaus rungtynes. Turiu būti atviras – nepadėjau komandai kaip turėjau padėti, o iki dabar atrodė, kad neegzistavau aikštėje. Stengsiuosi padėti savo patirtimi rungtynėse su Lietuva. Lūžusi ranka, lūžęs šonkaulis – tai nerūpės rytoj. 

Jau 13 metų esu šioje komandoje ir jei įdėtumėte kamerą į mūsų rūbinę, tai pamatytumėte, kad viskas gerai. Nieko blogo niekada nenutiko, išskyrus incidentą su Nikos Pappasu, kas neturi nieko bendra su komanda. Rytojaus rungtynės parodys ar mes priklausome elitui, ar ne“, – kalbėjo aukštaūgis. 

Graikas su rinktine yra iškovojęs Europos čempionato aukso medalį 2005-aisiais ir bronzos medalį 2009-aisiais. O 2002-ais su dvidešimtmečių rinktine I.Bourousis Lietuvoje iškovojo Europos vaikinų auksą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.