EUROLYGA 2023

Italijos federacijos prezidentas reikalaus Eurolygos krepšininkų žaisti FIBA atrankoje

Italijos krepšinio federacijos prezidentas Gianni Petrucci pastaruoju metu vykstančiame Eurolygos ir FIBA kare pamažu linksta į pastarąją pusę.

 Gianni Petrucci.<br> basketuniverso.it
 Gianni Petrucci.<br> basketuniverso.it
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Sep 22, 2017, 12:09 PM, atnaujinta Sep 22, 2017, 12:18 PM

Italijos rinktinę Europos čempionate treniravęs Ettore Messina griežtai pasisakė prieš naująją FIBA sistemą, bet G.Petrucci to padaryti neskuba. Priešingai – italas yra linkęs paklusti naujajai tvarkai ir ragins tai daryti kitus.

„Jei rinktinės treneris įrašys Milano ekipos žaidėjus į rinktinės sąrašą, jie turės atvykti ir žaisti atrankoje“, – nepopuliarią nuomonę išsakė G.Petrucci.

Italijos rinktinės trenerio poste būtent dėl FIBA sistemos pasitraukusį E.Messiną pakeis daug aukščiausio lygio patirties neturintis 64-erių Romeo Sacchetti. Jokio kandidatų sąrašo atrankoje dalyvausiančiai rinktinei jis dar nėra paskelbęs.

Eurolygoje rungtyniausiančios Milano „AX Armani“ sudėtyje yra ne vienas į rinktinę pretenduojantis italas: Simone Fontecchio, Davide‘as Pascolo, Andrea Cinciarini, Marco Cusinas ir Awudu Abassas. Šioje ekipoje žais ir du lietuviai – Mantas Kalnietis ir Artūras Gudaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.