EUROLYGA 2023

Ispanijos rinktinės senbuvis deda tašką

„Tai buvo paskutinysis mano mačas. Trečia vieta olimpiadoje Rio baigiu savo pasirodymą Ispanijos komandoje“, – trumpą žinią paskelbė 37-erių 206 cm ūgio felipe Reyesas.

 Felipe Reyesas<br> AFP nuotr.
 Felipe Reyesas<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 5:09 PM

Madrido „Real“ ir ilgametis Ispanijos rinktinės narys pranešė, kad deda tašką ir daugiau nevilkės Ispanijos ekipos marškinėlių. Buvo svarstoma, kad veteranas pabandys komandai padėti per 2019 metų pasaulio krepšinio čempionato atranką ir pačias pirmenybes, bet F.Reyesas kategoriškai atmetė tokią galimybę. Šiemet per Europos krepšinio čempionatą F.Reyesas nežaidė dėl traumos.

F.Reyesas su nacionaline komanda 2006-siais Japonijoje tapo pasaulio čempionu, dukart iškovojo olimpiados sidabrą ir sykį – bronzą. Net šešis medalius „Spartako“ pravardę turintis krepšininkas parsivežė iš Europos čempionatų: 3 aukso, 2 sidabro ir 1 bronzos.

2002-siais F.Reyesas bandė per Naujokų birža prasibrauti į NBA, tačiau nesėkmingai. Sugrįžęs į Ispaniją jis atstovavo iki 2004-ųjų Madrido „Estudiantes“ klubą, o nuo minėtų metų visą laiką žaidė „Real“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.