EUROLYGA 2023

Dainius Adomaitis patirtį kaups už Atlanto

Lietuvos nacionalinėje komandoje darbus tęsti pasilikęs Dainius Adomaitis šį sezoną netreniruos jokio klubo. Jam galvoje  daugiausia sukasi reikalai susiję su rinktine, kadangi jau lapkričio mėnesį teks žaisti dvejas rungtynes atrankoje į pasaulio čempionatą.

Dainius Adomaitis patirties semsis "Celtics" klube<br>G.Šiupario nuotr.
Dainius Adomaitis patirties semsis "Celtics" klube<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2017, 10:50 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 8:05 PM

Tačiau iki momento, kuomet teks sukviesti rinktinei atstovausiančius krepšininkus ir ruoštis svarbioms kovoms, strategas poilsiauti neketina. Jis patirties semtis išvyko už Atlanto. 

43-ejų D.Adomaitis tinklalapiui „24sek.lt“ atskleidė, kad dešimčiai dienų prisijungs prie naujajam NBA sezonui besiruošiančios „Boston Celtics“ komandos ir stebės trenerių bei žaidėjų darbą bei kaups patirtį ateities kovoms. 

„Kiekvienam treneriui svarbu pamatyti, kaip dirba geriausi pasaulio krepšinio klubai, jo žaidėjai. Šią savaitę Bostono krepšininkai pradeda rengtis naujam sezonui, o iki jų ikisezoninių rungtynių turėsiu galimybių pasisemti patirties“, – teigė D.Adomaitis. 

„Celtics“ komanda – protingas pasitrinkimas. Ten yra puiki vieta tobulėti, kadangi komanda įvardijama, kaip viena geriausiai besidarbuojančių organizacijų per keletą pastarųjų sezonų. 

Klubas dabar turi tokius žaidėjus kaip Kyrie Irvingą, Gordoną Haywardą ir Alą Horfordą, o jiems vadovauja vienu iš perspektyviausių strategų NBA lygoje įvardijamas Bradas Stevensas. 

Be viso to, „Celtics“ klube dirba ir D.Adomaičiui puikiai pažįstamas lietuvis. Skauto pareigas nuo praėjusio sezono čia užima Lietuvos rinktinėje taip pat besidarbavęs Benas Matkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.