EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas prakalbo apie „Raptors“ pastangas: džiaugėsi nauja sistema

„Toronto Raptors“, kaip ir kiekvieną kartą, po praėjusio sezono į naująjį grįžta su didelėmis ir šviežiomis viltimis.

 Jonas Valančiūnas patenkintas naujovėmis "Raptors" žaidime<br> Stop kadras
 Jonas Valančiūnas patenkintas naujovėmis "Raptors" žaidime<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2017, 2:42 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 2:47 PM

Dwane'o Casey auklėtiniai jau gavo šansą išbandyti žaidimo schemas ir galimybes ikisezoninėse NBA rungtynėse, o ten neblogai atrodė Jonas Valančiūnas. Po mačo su „Los Angeles Clippers“, kurį  lietuvio atstovaujama ekipa pralaimėjo, bendraudamas su žiniasklaida aukštaūgis atskleidė, kad dėl naujos „Raptors“ žaidimo krypties, gali pagerėti ir jo asmeninis pasirodymas.

„Šiais metais bandome daugiau dalytis kamuoliu. Struktūra tokia, kad žaidžiant puolime, kiekvienas iš penkių aikštėje esančių žaidėjų turi prisiliesti prie kamuolio. Manau, kad tai yra gerai man. Žinoma, visa tai neatsitiks per naktį. Turime daug dirbti. Tačiau tai, ką pamačiau pirmosiose rungtynėse buvo gerai. Tai veikia“, – apie naujoves komandos žaidime kalbėjo jis.

Nors paskutinis mačas ir buvo pralaimėtas, J.Valančiūnas to nesureikšmino. Anot krepšininko, dar tik vyksta bandymai, tačiau jau dabar galima matyti šiokius tokius kontūrus. 

„Kol kas viskas atrodo puikiai, tačiau dar turime daug dirbti. Turime praktikuotis rungtynėse, kaip ir buvo šiandien. Dabar jau galima matyti rėmus. Ši nauja sistema duoda galimybę kurti žaidimą visiems. Sprendžia ne vienas žaidėjas. Smagu matyti atviras galimybes. Priešsezonis yra puiki galimybė pamatyti kas veikia“, – džiaugėsi puolėjas.

J.Valančiūnas pirmosiose draugiškose rungtynėse pelnė 10 taškų ir atkovojo 10 kamuolių. Antroje akistatoje įmetė 11 ir atkovojo 6.

Raptors“ dar laukia trejos draugiškos rungtynė. Spalio 5-ąją bus žaidžiama prieš „Portland Trail Blazers“, spalio 10-ąją „Detroit Pistons“, spalio 13-ąją „Chicago Bulls“ komandas.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.