EUROLYGA 2023

NBA nusprendė imtis permainų: žvaigždžių dienoje – dideli pokyčiai

NBA nusprendė atsisakyti tradicinių Rytų ir Vakarų konferencijų rinktinių ir daug laisvės buriant komandas suteiks jų kapitonams. 

 NBA žvaigždžių dienoje bus pokyčių<br> USA Today Sports nuotr.
 NBA žvaigždžių dienoje bus pokyčių<br> USA Today Sports nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-04 09:17, atnaujinta 2017-10-04 10:50

Antradienį lyga pranešė, jo daugiausiai balsų iš kiekvienos konferencijos sulaukę du krepšininkai patys rinksis žaidėjus į savo komandas iš likusių 22 žaidėjų rato. 

Permainos prasidės jau šį sezoną per rungtynes Los Andžele vasario 18 dieną. 

Žaidėjai ir lygos atstovai ieškojo būdų, kaip sudominti sirgalius rungtynėmis, kuriose pastaruoju metu visiškai būdavo pamirštama gynyba. 

„Esu sužavėtas tuo, ką žaidėjai ir lyga padarė, kad patobulintų Visų Žvaigždžių rungtynes, nes tai buvo mūsų prioritetas, – sakė NBA žaidėjų asociacijos prezidentas Chrisas Paulas iš „Houston Rockets“ klubo. – Mes pasirengę surengti puikų šou Los Andžele.“ 

Abi pusės – žaidėjų ir lygos atstovų dirbo sutartinai, diskusijose svarų žodį turėjo ir „Charlotte Hornets“ savininkas Michailas Jordanas. Šis formatas buvo naudojamas ir per NFL (amerikietiško futbolo) ir NHL (ledo ritulio) varžybas. 

NBA iki šiol visada rungtyniaudavo Vakarų konferencijos rinktinė prieš Rytų konferencijos komandą. 

10 starto penketo žaidėjų vėl bus renkami pagal sirgalių, žaidėjų ir žurnalistų sudėtinius balsus, o treneriai iš kiekvienos konferencijos pasirinks 14 atsarginių krepšininkų. 

Tada komandų kapitonai lyg per naujokų biržą vienas paskui kitą rinksis žaidėjus, kurių statusas nesikeis – starto penketo krepšininkai ir liks starto penketuose. 

Komandos žais labdarai. Jos pasirinks kuriai – Los Andželo ar nacionalinei organizacijai – skirti už renginį surinktus pinigus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.