EUROLYGA 2023

„Neptūno“ legionieriui M.Armsteadui jau ieškoma naujo klubo?

Malcolmo Armsteado karjera Klaipėdos „Neptūne“ gali greitai baigtis. 28 metų 187 cm ūgio krepšininko agentas ieško amerikiečiui naujos komandos.

 M.Armsteadas (Nr.1) gali palikti Klaipėdą.<br> M.Ambrazo nuotr.
 M.Armsteadas (Nr.1) gali palikti Klaipėdą.<br> M.Ambrazo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2017, 12:53 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 1:02 PM

Nors M.Armsteadas tik rugsėjo antroje pusėje prisijungė prie „Neptūno“, gynėjas leido savo agentui Jeremiah Haylettui dairytis kitos darbovietės. Apie tai liudija jo siuntinėjami laiškai klubams su pasiūlymu įsigyti patyrusį krepšininką.

Praėjusį sezoną M.Armsteadas žaidė „Yesilgiresun“ komandoje Turkijoje, kur rinko po 12,9 taško, atlikdavo po 5,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,8 kamuolio.

LKL čempionate jis kol kas sužaidė penkerias rungtynes ir pasirodo gerokai prasčiau – renka po 5 taškus, atlieka po 2,8 perdavimo ir atkovoja po 1,2 kamuolio.  

Keisti komandą sezonui M.Armsteadui yra įprasta: 2015—2016 m. sezone jis atstovavo Saratovo „Avtodor“, Atėnų AEK ir Stambulo „Buyuksehir“ klubams.

„Darysiu viską, kad „Neptūno“ komanda laimėtų, dėl to čia esu. Kiekvienas turime savo asmeninių siekių, tačiau taip pat norisi įgyvendinti visos komandos užsibrėžtus tikslus. Kai įgyvendini juos, tavo asmeniniai norai taip pat išsipildo. Man iššūkis – kiekvieną dieną vis tobulėti. Ir ne vien krepšinyje, taip pat ir asmeniniame gyvenime. Kiekvieną dieną gali kažką patobulinti savo gyvenime, kiekvieną dieną yra ką pagerinti ir krepšinyje. Tiesiog nuolat stengtis tapti vis geresniu ir visa kita taip pat susitvarkys“, – atvykęs į Klaipėdą prieš tris savaites bcneptunas.lt kalbėjo M.Armsteadas. 

Šeštadienį LKL rungtynėse Vilniuje su „Lietuvos rytu“ amerikietis per 21 min. pelnė 7 taškus, o „Neptūnas“ pralaimėjo 79:92.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.