EUROLYGA 2023

Europos taurėje – rezultatai, palankūs Lietuvos klubams

Europos taurėje komandos sužaidė penktojo turo rungtynes, o po jų galutinai tapo aišku, kuriose pozicijose savo grupėse šiuo metu įsitvirtino Lietuvos klubai. 

Sostinės komanda įsitvirtino trečioje C grupės turnyrinės lentelės pozicijoje<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Sostinės komanda įsitvirtino trečioje C grupės turnyrinės lentelės pozicijoje<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-08 23:49, atnaujinta 2017-11-09 12:36

B grupėje Stambulo „Galatasaray“ klubas 91:81 įveikė Jeruzalės „Hapoel“ komandą, o Miuncheno „Bayern“ 83:58 nepasigailėjo Emilijos Redžo „Grissin Bon“ komandos.

Šie rezultatai lėmė, kad su trimis pergalėmis ir dviem pralaimėjimais Panevėžio „Lietkabelio“ komanda įsitvirtino trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje. Į ketvirtąją vietą panevėžiečiai nustūmė Emilijos Redžo komandą, kuriai prieš dvi savaites buvo nusileidusi namuose. Italijos klubo sąskaitoje – dvi pergalės ir trys nesėkmės.

Sėkmė nusišypsojo ir C grupėje trečioje vietoje leido įsitvirtinti Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai. Tą padaryti vilniečiams padėjo taip pat palankūs rezultatai. 

Grupės lyderė Krasnodaro „Lokomotiv“ komanda 93:83 įveikė autsaiderę Belgrado „Partizan ekipą“, o Berlyno ALBA 94:86 palaužė Bilbao „Retabet“ komandą.

Dabar vilniečių sąskaitoje dvi pergalės ir trys pralaimėjimai. Tiek pat turi ir Limožo CSP komanda, tačiau dėl to jog „Siemens“ arenoje jie sostinės klubui nusileido, žengia vienu laipteliu žemiau. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.