EUROLYGA 2023

Mindaugas Kuzminskas ašarų nelieja: „Metas versti kitą gyvenimo puslapį“

Vienos durys užsivėrė, bet kitos atsiveria. Su tokia nuotaika Niujorką palieka Mindaugas Kuzminskas – 28  metų 206 cm ūgio puolėjas sekmadienį sužinojo, kad „Knicks“ klubas jį atleido.

 M.Kuzminskas padėkojo Niujorko klubui ir komandos draugams.<br> "Twitter" nuotr.
 M.Kuzminskas padėkojo Niujorko klubui ir komandos draugams.<br> "Twitter" nuotr.
 M.Kuzminsko spintelė drabužinėje.<br> "Facebook" nuotr.
 M.Kuzminsko spintelė drabužinėje.<br> "Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-11-12 23:59, atnaujinta 2017-11-13 08:02

Tačiau šis atleidimas nėra išvarymas į gatvę – lietuvis gaus garantuotą 3 mln. JAV dolerių atlyginimą už antrąjį sezoną NBA. Pinigus sumokės tas kitas NBA, jei perims M.Kuzminsko sutartį per artimiausias 48 valandas arba jį atleidęs „Knicks“ klubas, jei lietuvio paslaugų niekam neprireiks.

Praėjus porai valandų nuo žinios apie atleidimą M.Kuzminskas pasidalijo savo mintimis feisbuke.

„Vienas iš gražiausių mano gyvenimo puslapių pasibaigė. Per anksti? Nežinau. Aš tik tikiu tuo, kad viskas, kas vyksta mūsų gyvenimuose, vyksta su priežastimi.

Esu girdėjęs posakį, kad „jei gali TAI padaryti Niujorke, gali padaryti bet kur“. Be abejo, bus visokiausių nuomonių apie tai, tačiau aš manau, kad man pavyko. 

Visų pirma, pažinau daug nerealių žmonių, su kuriais, net neabejoju, būsime draugai visą gyvenimą. Savo kely turėjau daug profesionalų, kurie man padėjo patobulėti ne tik kaip žaidėjui, bet ir asmenybei. Ir, be abejonės, turėjau tikrai neblogą savo pirmąjį NBA sezoną.

Galbūt nepalikau klubo istorijoje žymos, kokią norėjau, tačiau tikiuosi, jog sirgaliai, klubo darbuotojai bei visi komandos draugai prisimins mane kaip gerą, nuoširdų žmogų, patikimą draugą ir komandos narį“, – vylėsi M.Kuzminskas

Šalia savo minčių krepšininkas įdėjo savo tuščios spintelės „Knicks“ drabužinėje nuotrauką.

„Aš tikrai galvoju, jog visų pirma mūsų visų siekiamybė turėtų būti kaip įmanoma geresniais žmonėmis. Tuomet visa kita ateis savaime. Palieku Niujorko miestą tik su teigiamomis emocijomis ir šis klubas visada turės ypatingą vietą manyje. Ačiū už galimybę, tikėjimą manimi ir viską, ką dėl manęs padarėte. O dabar – metas versti kitą savo gyvenimo puslapį“, – optimizmo nestokojo M.Kuzminskas.

Prieš porą dienų jis pareiškė, kad jaučiasi puikiai fiziškai ir ir psichologiškai, todėl artimiausi treji metai bus geriausi jo karjeroje.

Bet dabar jam reikės palaukti porą dienų ir sužinoti, ar bus pasiūlymų iš kitų NBA komandų.

Neoficialiai minimos bent trys ekipos, kurioms reiktų lietuvio paslaugų – „Chicago Bulls“, „Atlanta Hawks“ ir „Los Angeles Lakers“,

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: minima Vaiko diena