EUROLYGA 2023

Savo firminį triuką išvydęs Arvydas Sabonis šypsojosi: „Fantazijos turi, ne?“

Arvydas Sabonis pagyrė Adą Juškevičių už gražuolį perdavimą, kai puolime tarsi legendinis Lietuvos centras jis prakišo kamuolį nežiūrėdamas pro nugarą Eimantui Bendžiui. Pastarasis ataką baigė dėjimu į krepšį. Lietuvos rinktinė tada jau buvo nusikračiusi jaudulį ir prieš Kosovo rinktinę pirmavo 65:47.

Arvydas Sabonis<br>G.Šiupario nuotr.
Arvydas Sabonis<br>G.Šiupario nuotr.
 Arvydas Sabonis<br>G.Šiupario nuotr.
 Arvydas Sabonis<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 24, 2017, 10:59 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 11:24 AM

Ramesnis buvo ir A.Sabonis, kurį pradžiugino tas A.Juškevičiaus epizodas. Bet apie palyginimus su savo firminiais perdavimais jis kalbėti nenorėjo.

Tačiau nusijuokė: „Gražiai sugalvojo. Visiems patiko. Fantazijos turi, ne?.“ Lietuvos rinktinė po tragiškų dviejų kėlinių (35:35) galiausiai sutriuškino Kosovo rinktinę Prištinoje. Ankštoje salėje Lietuvos rinktinė šventė pergalę 99:61. „Rezultatas geras. Pradžia tokia truputį nervinė. Pirmas toks kartas, tad tas nervinis stresas palietė. Vėliau jie susikaupė, atsipalaidavo, pradėjo pataikyti, gintis.

Žinoma, Kosovo rinktinė su 7 krepšininkais irgi negali prilakstyti“, – kalbėjo A.Sabonis. Išskirti lyderių jis dar nenorėjo. Pasak Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento, tikrąjį krepšininkų pajėgumą turėtų atskleisti stipresnis varžovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.