EUROLYGA 2023

JAV krepšininkas kirto Lietuvai: „Tai blogiausia įmanoma vieta“

Buvęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipos legionierius Benas Brustas itin kritiškai įvertino krepšinio pasaulį sudrebinusį brolių Ballų sprendimą rungtyniauti Lietuvoje.

 B.Brustas stebisi brolių Ballų pasirinkimu.<br>Instagram ir AFP/Scanpix nuotr.
 B.Brustas stebisi brolių Ballų pasirinkimu.<br>Instagram ir AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-13 14:44, atnaujinta 2017-12-13 15:58

16-metis LaMello ir 19-metis LiAngelo šios savaitės pradžioje pasirašė pusės sezono trukmės sutartį su Prienų-Birštono „Vytauto“ klubu.

„Manau, jie ilgiausiai ištvers mėnesį. Tai atrodo pati blogiausia vieta, kurią buvo įmanoma išsirinkti“, – nuostabos kalbėdamas su yahoo.com neslėpė B.Brustas.

B.Brustas Pasvalyje rungtyniavo 2014-2015 metų sezone.

Gynėjas JAV žiniasklaidai pasakojo, jog šiame mieste beveik niekas nekalba angliškai, restoranai siūlo tik tradicinį lietuvišką maistą, o iki artimiausios didesnės parduotuvės reikia vykti beveik valandą.

Jis taip pat stebėjosi, kad ekipa į išvykos rungtynes Latvijoje, Estijoje ar Suomijoje keliaudavo autobusu ir apsistodavo pigiuose viešbučiuose.

„Mano amerikiečiai komandos draugai tiesiog skaičiuodavo dienas, kada galės grįžti namo. Lietuvoje visada šalta ir tamsu. Šviesu būna vos 5-6 valandas per dieną, o ir tą laiką tenka praleisti salėje.

Pati krepšinio lyga yra gera, tačiau Europoje neabejotinai yra kur kas patrauklesnių vietų gyvenimui“, – aiškino B.Brustas.

Broliai Ballai į Prienus turėtų atvykti sausio pradžioje. Klubas įsipareigojo didžiąją dalį žaidimo laiko jiems suteikti ne LKL, o Baltijos krepšinio lygoje.

„Vytautas“ taip pat pasiliko galimybę sutarti vienašališkai nutraukti po pirmojo mėnesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.