EUROLYGA 2023

Akcija su broliais Ballais pavyko: „Vytautas“ jau turi naują rėmėją

Lietuvos verslininkas, didžiausios Rytų Europoje aviacijos įmonių grupės AB „Avia Solutions Group“ ir investicinės bendrovės „ŽIA Valda“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis tapo krepšinio įžymybių brolių Ballų naujos komandos rėmėju.

 Gediminas Žiemelis.<br> Organizatorių nuotr.
 Gediminas Žiemelis.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-14 11:37

JAV krepšininkai broliai devyniolikmetis LiAngelo ir šešiolikmetis LaMelo Ballai sutartį su Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda pasirašė 6 mėn. laikotarpiui. Jų atvykstant į Lietuvą laukiama jau sausio pradžioje.

„Gerai krepšinio pasaulyje žinomos žvaigždės ne tik praturtins „Vytauto“ komandą amerikietiško krepšinio patirtimi bei pakels žaidimo lygį, bet išgarsins, tiksliau, jau garsina Lietuvos vardą pasaulyje. Džiaugiuosi galėdamas prisidėti prie Lietuvos krepšinio pažangos. Rezultatų siekimas – tai bendra ir verslui, ir sportui, man tai artima ir suprantama, todėl, turėdamas galimybę, neatsisakau padėti siekiantiems tikslo“, – motyvus remti komandą dėstė G.Žiemelis.

Rėmimo suma, dėl konfidencialumo įsipareigojimų, neatskleidžiama.

„Džiaugiamės sulaukę G.Žiemelio finansinio indėlio. Tai mūsų klubui tikrai vertinga parama. Neabejojame, kad krepšininkai Ballai taps įkvepiančiu pavyzdžiu mūsų žaidėjams, sustiprins visą komandą ir prisidės prie aukštų rezultatų“, – komentavo Prienų-Birštono „Vytautas“ klubo direktorius Adomas Kubilius.

Primename, kad G.Žiemelis yra vienas pagrindinių „Žalgirio“ klubo rėmėjų. Krepšiniui ir kitoms sporto šakoms G.Žiemelio skirta parama vien 2017 metais viršijo 450.000 eurų.

Apie „Avia Solutions Group“:

„Avia Solutions Group“ – didžiausia aviacijos paslaugų įmonių grupė Rytų Europoje, valdanti daugiau nei 20 dukterinių bendrovių visame pasaulyje. Įmonių grupės akcijos kotiruojamos Varšuvos vertybinių popierių biržoje.

Grupės būstinėje Lietuvoje ir atstovybėse JAV, Didžiojoje Britanijoje, Lenkijoje, Serbijoje, Estijoje, Rusijoje, Tailande ir Indonezijoje bei daugybėje kitų padalinių Europoje ir Azijoje dirba virš 2000 aviacijos ir kitų sričių specialistų.

Būdama tarp rinkos lyderių skirtinguose aviacijos segmentuose, „Avia Solutions Group“ teikia orlaivių remonto, pilotų ir kitų aviacijos specialistų apmokymo, atrankos ir nuomos, antžeminio lėktuvų aptarnavimą ir kuro pylimo, verslo klasės čarterinių užsakomųjų skrydžių, oro uostų vystymo, aviacijos IT sprendimų, kelionių organizavimo ir kitas paslaugas.

Grupė aptarnauja virš 1600 klientų nuo Amerikos iki Azijos, o jos metinė apyvarta viršija 300 milijonų eurų.

Tiek pati bendrovė, tiek jos darbuotojai aktyviai remia ir prisideda prie skirtingų bendruomenių veiklos, įskaitant savanorystę ir paramą sporto, kultūros, aplinkosaugos, sveikatos ir kitų sričių organizacijoms bei grupėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?