EUROLYGA 2023

Prienus išgarsinusiai Ballų šeimai – perspėjimas dėl Lietuvos

Po naujų metų koją į Lietuvą kelti susiruošusiai garsiąjai Ballų šeimynėlei ir toliau vienas po kito žarstomi patarimai. 

 E.Kanteris taip pat pasisakė apie Ballų sprendimą atvykti į Lietuvą<br> Lrytas.lt montažas
 E.Kanteris taip pat pasisakė apie Ballų sprendimą atvykti į Lietuvą<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2017, 4:34 PM, atnaujinta Dec 14, 2017, 4:38 PM

Vos tik pasklidus žiniai, kad Prienų-Birštono „Vytautas“ pasirašė sutartį su 19 metų LiAngelo ir 16 metų LaMelo Ballais, JAV žiniasklaidoje netilo kalbos apie Lietuvą ir Prienus, kur krepšininkai žengs pirmuosius žingsnius profesionalų krepšinyje.

Apie galimas sąlygas Lietuvoje bei patirtį joje pasisakė tokie čia žaidę legionieriai kaip Pasvalio komandai atstovavęs Benas Brustas ar Vilniuje rungtyniavęs Billy Baronas.

Dabar žodį tarti nusprendė ir NBA pirmenybėse rungtyniaujančios „New York Knicks“ komandos vidurio puolėjas Enesas Kanteris, kuriam pačiam yra tekę apsilankyti Lietuvoje ir viską pamatyti savomis akimis.

„Man teko viešėti Lietuvoje. Broliams Ballams gali ten nepatikti. Gali būti, kad jie ims neapkęsti buvimo ten. Išvažiuoti iš Los Andželo ir persikelti į Lietuvą... Ko gero jie pajus skirtumą, o greičiausiai ir labai didelį. Europietiška kultūra, europietiškas krepšinis, ten viskas kitaip nei JAV. Dvi valandas ryte ir dvi valandas vakare reikės treniruotis. Vaikinams bus labai sunku“, – teigė turkas.

Broliai Ballai į Lietuvą turėtų atvykti sausio pirmomis dienomis. Jie daugiau žaidimo laiko gaus Baltijos krepšinio lygoje (BBL).

Prienų ekipos žingsnis pasirašyti sutartį su šiais krepšininkais daugelio ekspertų įvardijamas kaip drąsus, tačiau labai rizkingas.

Ballų šeima JAV didžiulio dėmesio sulaukia ne tik dėl krepšinio, bet ir skandalingo krepšininkų tėvo LaVaro pasisakymų. Šeimos galva nevengia pažerti kritikos treneriams ar komandoms, kur rungtyniauja jo sūnūs.

Neseniai amerikietis visus pribloškė, kai be jokių užuolankų pasakė, kad jis pats turėtų treniruoti „Los Angeles Lakers“ ekipą, kurioje rungtyniauja jo vyriausiasis sūnus Lonzo Ballas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.