EUROLYGA 2023

Prienų-Birštono „Vytautas“ atakuoja: dėl brolių Ballų žiniasklaidai jau kelia sąlygas

Prienų–Birštono „Vytauto“ klubas pasaulyje sukėlė nemenką susidomėjimą, sugebėjęs iki sezono pabaigos įsigyti brolius Ballus. Pajutę tapę garsiais, prieniškiai ne tik laukia atvykstančių brolių Ballų ir jų tėvo, tačiau nutarė ir pašokdinti Lietuvos žiniasklaidą savo sugalvotomis sąlygomis.

Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo.
Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr.
Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr.
Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr.
Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr.
Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr.
Virginijus Šeškus<br>M.Kulbio nuotr.
Virginijus Šeškus<br>G.Šiupario nuotr.
Virginijus Šeškus<br>G.Šiupario nuotr.
V.<br>G.Bitvinsko nuotr.
V.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Dec 21, 2017, 1:36 PM, atnaujinta Dec 21, 2017, 4:10 PM

„Vytauto“ ekipos pavadinimas ir trenerio Virginijaus Šeškaus pavardė visur pradėta linksniuoti šiai komandai įsigijus du JAV pagarsėjusios Ballų šeimos krepšininkus – 16-metį LaMello ir 19-metį LiAngelo.

Ketvirtadienį šalies žiniasklaidos priemonėms skirtame laiške „Vytauto“ komandos komunikacijos skyrius oficialiai informavo, kad nuo šiol filmuoti ir publikuoti Prienų komandos namų rungtynių epizodus žiniasklaidoje bus griežtai draudžiama. Pastarieji du žodžiai net paryškinti.

Taip pat draudžiama bus tiesiogiai transliuoti spaudos konferencijas, bet filmuoti jas ir po to rodyti bus leidžiama.

Visi žurnalistai, gausiantys akreditacijas, privalės pasirašyti sutartį, kurioje sutinkama su minėtais punktais. Priešingu atveju, akreditacija į rungtynes nebus suteikta. Iš vienos žiniasklaidos organizacijos akredituoti galės ne daugiau kaip trys žurnalistai.

Eurolygos ir Europos taurės turnyre taip pat draudžiama filmuoti ir publikuoti epizodus iš rungtynių, tačiau tiesiogiai transliuoti spaudos konferencijas netgi privaloma.

LKL ar BBL pirmenybėse, kur ir varžosi „Vytautas“, jokie apribojimai filmavimui ar tiesioginėms transliacijoms iš spaudos konferencijos nėra taikomi. Manoma, kad po pietų LKL išplatins savo požiūrį į „Vytauto“ ekipos draudimus šalies žiniasklaidai.

Broliai Ballai į Lietuvą turėtų atvykti sausio 4-ąją, o pirmasis susitikimas numatomas sausio 9-ąją BBL kovose su Minsko „Čmoki“ antrąja komanda. Tačiau dar iki tos dienos, daugelio specialistų manymu, tarp komandos ir krepšininkų dar gali vykti tam tikros derybos ir sutartis taip pat gali neįsigalioti. Taip pat kontrakte yra nustatya, kad Prienų komanda gali atsisakyti žaidėjų po mėnesio. 

„Aš jums galiu pasakyti, kad viskas vyko labai spontaniškai. Man dvyliktą nakties paskambino ir sako: „Ką darom?“. Tikėjom, kad kažkoks ažiotažas bus, bet kad toks...“ – sakė prieniškių ekipos vedlys V. Šeškus apie sprendimą pasirašyti sutartį su broliais Ballais.

„Mes labai paprastai su jais kalbame. Taip, kaip jie bendrauja – jie yra geri vyrukai“, – kalbėjo V. Šeškus.

V. Šeškus tikino, kad komanda planuoja pasitikti krepšininkus oro uoste. „Mes sutiksim juos gražiai. Nuvažiuosime į oro uostą, pasiimsime gražią mašiną ir grįžę pavakarieniausime“, – kalbėjo televizijai Prienų klubo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.