EUROLYGA 2023

„Lakers“ gynėjui K.Caldwellui-Pope'ui policija apribojo laisvę

NBA „Los Angeles Lakers“ klubo gynėjas Kentaviousas Caldwellas-Pope'as atlieka 25 dienų laisvės atėmimo bausmę Orange apygardos laikinojo sulaikymo centre. Tokia bausmė skirta, nes krepšininkas pažeidė jam skirtas bandomojo laikotarpio sąlygas. Pastarosios jam buvo pritaikytos už vairavimą neblaiviam.

 Kentaviousas Caldwellas-Pope'as.<br>AFP/Scanpix nuotr. 
 Kentaviousas Caldwellas-Pope'as.<br>AFP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir AP

Dec 23, 2017, 1:05 PM

Apie tai praneša leidinys „Times“.

K.Caldwellas-Pope'as gali palikti Syl Byčo policijos departamento laikinojo sulaikymo centre (Seal Beach Police Department Detention Center) tam, kad galėtų dalyvauti „Lakers“ treniruotėse ir rungtynėse, kurios vyksta tik Kalifornijos valstijoje. Jam taikoma vadinama „Darbas išlaisvina“ programa. Tačiau K.Caldwellas-Pope'as privalo nešioti GPS monitorių už šios sulaikymo įstaigos ribų.

K.Caldwellas-Pope'as jau praleido dvejas NBA rungtynes išvykose ir nekeliaus su komanda žaisti į Hjustoną gruodžio 31 ir Minesotą sausio 1 dienomis. Praėjusią naktį Lietuvos laiku jis žaidė rungtynes su „Golden State Warriors“ ekipa (106:113) ir pelnė 10 taškų.

Atstovaudamas „Detroit Pistons“ klubui, K.Caldwellas-Pope'as kovo 29 d. buvo sustabdytas ir sulaikytas Auburn Hils vietovėje (Mičigano valstija), policijai įtarus, kad jis vairavo automobilį išgėręs ir viršijo greitį. Krepšininkas atliko neblaivumo testą ir jo kraujyje buvo rastas neleistinas kiekis alkoholio.

K.Caldwellas-Pope'as šį sezoną vidutiniškai pelno po 14,2 taško. Jo vienerių metų 18 milijonų JAV dolerių sutartis su „Lakers“ klubu baigsis 2018 metų liepos mėnesį ir krepšininkas taps laisvuoju agentu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.