EUROLYGA 2023

LaVaras Ballas gavo dovanų mašiną: ar „Rolls–Royce“ riedės Prienų gatvėmis?

 

 LaVaras Ballas<br> AFP nuotr.
 LaVaras Ballas<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2017, 11:08 PM, atnaujinta Dec 27, 2017, 6:07 PM

„Los Angeles Lakers“ krepšinio ekipos naujokas Lonzo Ballas Šv. Kalėdų proga nusprendė pradžiuginti savo tėvą LaVarą naujutėliu „Rolls–Royce“. 20-metis vaikis įteikė tėvui automobilio raktelius, o šis neslėpė susijaudinimo. Automobilio vertė – apie 350 tūkst. JAV dolerių. Vis tik L.Ballas tokią dovaną gali sau leisti, nes debiutiniame sezone jis uždirbs 6,2 mln. JAV dolerių. Gali būti, kad šį automobilį galės pamatyti ir Prienų gyventojai: kiti du LaVaro sūnus LaMelo ir LiAngelo artimiausiu metu atvyks į Prienus, kur pradės profesionalų karjeras „Vytauto“ klube.

Kartu su jais turėtų atvažiuoti ir jų tėvas. Nežinia, kiek ilgai jis pabus Prienuose, tačiau žinant LaVaro charakterio bruožą – norą šokiruoti ar nustebinti, visiškai galimas dalykas, kad naujoji dovana galėtų atsirasti ir Lietuvoje. Tiesa, tėvui tektų paskubėti perplukdyti mašiną per vandenyną į Lietuvą. Mat teigiama, jog tėvo ir brolių Ballų delegacija mūsų šalį turėtų pasiekti jau sausio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.