EUROLYGA 2023

JAV televizijos laida pasijuokė iš LaVaro Ballo: pašaipų sulaukė ir Lietuva

Ballų šeimynos tėvo LaVaro pareiškimai kartais būna tokie neįtikinantys, kad šie daugelį priverčia tik išspausti šypseną.

 „Saturday Night Live“ laidoje komikai pasišaipė iš LaVaro Ballo ir Lietuvos.<br> Youtube stop kadras
 „Saturday Night Live“ laidoje komikai pasišaipė iš LaVaro Ballo ir Lietuvos.<br> Youtube stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2018, 10:56 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 8:06 AM

Kol Lietuvoje visi dar tik pratinasi prie Ballų šeimynos bei  16-mečio LaMelo ir 19-mečio LiAngelo tečio pareiškimų, Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) komikai iš viso to jau drąsiai kuria parodijas.

NBC televizijos laida „Saturday Night Live“ ir ilgametis šios populiarios humoro laidos kūrybinės grupės narys, komikas Kenanas Thompsonas nusprendė surengti iš koto verčiančią LaVaro Ballo parodiją.

K.Thompsonas apsirengęs raudonais marškinėliais ant kurių puikavosi „Big Baller Brand“ užrašas surengė tikrą šou, kai imitavęs LaMelo ir LiAngelo tėvo kalbėjimą nusprendė pasišaipyti iš jo. Tiesa, juokuose ne iš pačios geriausios pusės buvo pasijuokta ir iš Lietuvos.

„Dalinamės vienu viešbučio kambariu. Vieninteliame Lietuvos viešbutyje, kuris yra sriubos restorano pastate“, – juokavo komikas.

„Vienas sūnus paimtas iš mokyklos kitas iš koledžo žaisti Rytų Europos krepšinį. Ar jiems tai atrodo normalu?“ – klausimo sulaukė į LaVaro vaidmenį įsijautęs aktorius.

„Jie gyvena svajonėse. Pasakiau jiems – palikite savo daiktus, mes persikeliame. Pasiimu jus iš Los Andželo, keliaujame į Prienų-Birštono „Vytauto“ komandą. Ten, kur temperatūra nepakyla aukščiau nulio“, – atsakė jis.

„Myliu Lietuvos krepšinio lygą. Visi komandos draugai baltaodžiai. Metimai, bet ne dėjimai. Puiki praktika ruošiantis NBA lygai. Kiekvieną naktį 61 žmogaus minia pašėlsta. Rėkia, džiūgauja ir mojuoja šaukštais ore“, – toliau šaipėsi komikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.