EUROLYGA 2023

Linksmybės Maskvoje: Ramūnas Šiškauskas žaidė, Romualdas Brazauskas teisėjavo

Garsaus SSRS laikų krepšinio trenerio Aleksandro Gomelskio 90-mečiui skirtoje šventėje šeštadienį Maskvoje dalyvavo ir du lietuviai. Buvęs Maskvos CSKA žaidėjas, o dabar Lietuvos rinktinės trenerio asistentas Ramūnas Šiškauskas atstovavo „mėlynųjų“ komandai, o buvęs garsus teisėjas, o dabar LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas teisėjavo.

Tarp šventės dalyvių - teisėjas R.Brazauskas ir žaidėjas R.Šiškauskas (nr. 9).<br> cskabasket.com nuotr.
Tarp šventės dalyvių - teisėjas R.Brazauskas ir žaidėjas R.Šiškauskas (nr. 9).<br> cskabasket.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2018, 11:42 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:50 AM

CSKA arenoje linksmai vykęs legendų mačas baigėsi iš rusų sudarytos „raudonųjų“ komandos pergale 56:50. Po 16 taškų jai pelnė Igoris Kudelinas ir Sergejus Panovas.

„Mėlynųjų“ užsieniečių ekipai R.Šiškauskas pelnė 4 taškus. Rezultatyviausiai joje rungtyniavo graikas Theodoros Papaloukas (11), prancūzas Antoine'as Rigaudeau ir turkas Ibrahimas Kutluay (po 7).

I šventę buvo kviečiama daugybė krepšinio garsenybių, tačiau organizatoriai apgailestavo, kad ne visi galėjo atvykti sezono įkarštyje.

Labiausiai norėta surinkti 1988 metų Seulo olimpinę rinktinę, kurią treniravo A.Gomelskis, tačiau atvyko tik du jos nariai – Sergejus Tarakanovas ir Valerijus Tichonenka.

Toje komandoje buvo ir keturi lietuviai – Šarūnas Marčiulionis, Valdemaras Chomičius, Rimas Kurtinaitis ir Arvydas Sabonis, bet nė vienas Maskvoje nepasirodė.

Krepšinio rungtynės buvo tik dalis prabangaus šou renginio, kuriame pasirodė šokėjai, dainininkai ir cirko artistai. Koncerto vinimi tapo Josifo Kobzono atlikta mėgstama daina A.Gomelskio daina „Aš myliu tave, gyvenime“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.