EUROLYGA 2023

Virginijus Šeškus apie Ballus: „Jei kiti taip dengtųsi – sakyčiau, kad tai blogai“

Prienų–Birštono „Vytauto“ komandos treneris Virginijus Šeškus sekmadienį leido daugiau pažaisti broliams Ballams Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mače su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, tačiau teko pralaimėti 93:116. Treneris po mačo buvo atviras: nors Ballai sumetė 33 taškus, jie vis dar neįsipaišo į komandos sistemą. LaMelo ir LiAngelo reikia priversti gintis – sako V.Šeškus.

V.Šeškus <br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus <br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas lt ir krepsinis.net inf.

2018-01-21 23:27, atnaujinta 2018-01-21 23:33

„Melo ir Gelo dar daug ko nesupranta. Galvoja, kad gali kaip ir jų turnyre perimti kamuolius. Jiems sakiau, kad jie žaidė ne už nuopelnus. Jei kitas žmogus taip dengtųsi, sakytum, blogai. Sunku ką sakyti, nes visa komanda yra išsibalansavus – ilgai nebuvo normalių rungtynių ir treniruočių. Tai jaučiasi. Sunku ir treneriams.

Yra vienas dalykas: reikia bandyti juos priversti gintis taip, kaip reikia. Manau, viskas įmanoma, bet per porą savaičių – ne. Reikia ne mokyti, o priversti. Jie gal kartais galvoja, jog pagal rezultatą puolime viskas gerai, bet pažiūrėjus į statistiką, kad jie dviese išmetė tiek metimų, kiek visa likusi komanda, tai...

Reikia aiškinti, kad tokius metimus išsimesti gali visi. Aišku, palyginus su pirmomis rungtynėmis progresas yra, nepalyginsi, bet reikia su jais kalbėti. Sunku. Mums reikia iškęsti kelias rungtynes ir bandyti daryti kažką per „langą“. Sunku kažką šnekėti, patys iš šono matote (Juokiasi). Atrodo, norisi duoti jiems žaisti, bet žmonės į sistemą neįėję“, – sakė treneris.

Jis taip pat pakalbėjo apie brolių pataikymą.

„Šiandien jiems daviau žaisti ne už nuopelnus. Broliai kartais galvoja, kad sumeta taškų ir rezultatas puolant geras. Tačiau pažiūri į statistiką, matai, kad jie atliko beveik tiek pat metimų, kaip visa komanda. Tačiau tai, kas buvo pirmosiose rungtynėse  ir dabar – nesulyginami dalykai“, – kalbėjo  „Vytauto“ strategas.

LiAngelo Ballas sekmadienį iš žaidimo atakavo 16 kartų, pataikė septynis metimus. LaMelo realizavo tris metimus iš 10 bandymų. Broliai kartu atakavo 26 sykius, likusi „Vytauto“ komanda – 42.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.