EUROLYGA 2023

LaVaras Ballas apie lietuvių algas: „Kam jums reikia daug pinigų?“

Garsusis tėtušis LaVaras Ballas po pirmųjų savo rungtynių trenerio poste kaip ir visada nestokojo geros nuotaikos, išbandė savo lietuvių kalbos žinias ir mįslingai užsiminė apie ateities planus. „Big Baller Brand Challenge Games“ baigėsi LaVaro treniruojamos Prienų–Birštono „Vytauto“ ekipos pergale, o LaVaras būdamas dėmesio centre nenustojo šypsotis.

 Lavaras Ballas<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lavaras Ballas<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lavaras Ballas<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lavaras Ballas<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lavaras Ballas<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Lavaras Ballas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

krepsinis.net ir lrytas.lt inf.

Jan 29, 2018, 7:30 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 9:54 AM

„Big Baller Brand Challenge Games“ turnyro rungtynėse sekmadienį „Vytauto“ komanda susitiko su „Jonavos“ ekipa ir sutriuškino svečius 31 taško skirtumu – rezultatu 151:120 (32:24, 36:42, 49:31, 34:23).

Šiose rungtynėse broliai Ballai kartu pelnė 71 tašką. LaMelo per 40 minučių įmetė 40 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų bei atliko pirmą savo trigubą dviženklį savo profesionalo karjeroje. 16-metis pataikė 15 dvitaškių iš 26, 3 tritaškius iš 10 ir vienintelę mestą baudą. Amerikietis dar perėmė 4 kamuolius, blokavo metimą ir suklydo 3 sykius.

LiAngelo surinko 31 tašką per 37 minutes ir atkovojo 8 kamuolius. Jis pataikė 8 iš 18 dvitaškių, 3 iš 14 tritaškių ir 6 iš 8 baudų, sugriebė 8 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir 3 kartus suklydo.

„Big Baller Brand Challenge Games“ turnyre „Vytautas“ iškovojo visas 5 pergales. Prieniškiai įveikė Kauno „Žalgirio“ (90:80) ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ (103:93) jaunimo komandas, taip pat nugalėjo Šakių „Vytį“ (93:89) ir Alytaus „Dzūkiją“ (147:142).

„Labas vakaras, gera jus matyti. Trumpai apie rungtynes – puiku. Mes linksminamės, žaidėme greitai. Krepšinis rimtas žaidimas, tačiau čia taip pat galima pasilinksminti. Užuot ėję į kiną, ateikite pažiūrėti krepšinio rungtynių“, – teigė L.Ballas.

– Rungtynių pabaigoje pakeitėte LiAngelo, kodėl taip įvyko?

– Jis buvo truputį apsinuodijęs maistu, tačiau vis tiek žaidė. Jis negalėjo palikti brolio vieno. Bare gavęs į akį negali palikti draugo vieno. Žaidžiame visi, arba nežaidžiame nė vienas.

– Kaip reagavote į trigubą LaMelo dviženklį?

– Mano reakcija kaip ir visada – puiku.

– Komentaruose po rungtynių vyko diskusija, todėl įdomi ir jūsų nuomonė – kokia, jūsų manymu, yra vidutinė alga Lietuvoje?

– 500 eurų? 700? Apie tiek? Matau, kad neperkate prabangių mašinų, nesitrankote po klubus. Kam jums reikia daug pinigų?

– Kaip įvertintumėte pasibaigusį „Big Baller Games“ projektą?

– Baigėsi? Galime greit pradėti iš naujo. Niekas nesibaigė, viskas tęsis. Krepšinis čia nesustoja. Mes tikrai kažką sugalvosime, rungtynių dar bus daug.

– Kokia yra pirmoji jūsų patirtis trenerio poste?

– Mano patirtis trenerio poste kaip ir bet kur kitur – aš nepralaimiu.

– Ką išmokote iš Virginijaus Šeškaus ar patarėte jam prieš rungtynes?

– Sakiau jam atsisėsti, pasiimti sausainių ir mėgautis. Leidau jam atsipalaiduoti. Žaidimu reikia mėgautis. Pamažu išmokysiu Šeškų mėgautis krepšiniu. Išmetėme 120 metimų, 50 tritaškių. Komandoje turime daug kalašnikovų ir nestokojame kulkų. Šeškų norėčiau išmokyti truputį atsipalaiduoti. Praėjusiose rungtynėse po 40 sekundžių jis jau visas buvo raudonas. Jis turi gerus plaučius, bet turėtų atsipalaiduoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.