EUROLYGA 2023

Adomas Drungilas tapo Rumunijos krepšinio taurės laimėtoju

Lietuvos krepšininkai antrus metus iš eilės padėjo Klužo „Banca Transilvania“ klubui iškovoti Rumunijos taurę. Pernai tarp nugalėtojų buvo Vaidas Kariniauskas, o šiais metais pergalės šampanu laistėsi Adomas Drungilas. 

 A.Drungilas iškovojo Rumunijos krepšinio taurę.
 A.Drungilas iškovojo Rumunijos krepšinio taurę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2018, 11:10 PM

Antradienį Rumunijos taurės finale „Banca Transilvania“ po permainingos kovos nugalėjo „Oradea“ komandą 64:61. Klužo ekipos aukštaūgis A.Drungilas žaidė 5 min. ir taškų nepelnė. Tarp nugalėtojų buvo dar vienas LKL rungtyniavęs krepšininkas – buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas Aleksandaras Rašičius. Beje, pernai A.Rašičius buvo išrinktas naudingiausiu Rumunijos taurės turnyro krepšininku. 

Šio sezono finalo rungtynėse Oradios komandai V.Kariniauskas per 14,5 min. pelnė 7 taškus, Artūras Valeika per 17 min. taškų nepelnė. 

V.Kariniauskas dar šio sezono pradžioje vilkėjo „Banca Transilvania“ aprangą, tačiau sutartis su juo buvo nutraukta ir buvęs Lietuvos rinktinės gynėjas perėjo į „Oradea“ gretas.

Pirmadienį turnyro pusfinalyje „Banca Transilvania“ įveikė „Timišoara“ klubą 77:75, o „Oradea“ pranoko Bukarešto „Steaua“ komandą 71:65. „Steaua“ irgi atstovauja lietuvis – Marius Runkauskas. Jis tris mėnesius nežaidė dėl traumos ir į aikštę grįžo tik prieš pat Rumunijos taurės finalo aštuoneto turnyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.