EUROLYGA 2023

Išskirtinių žvaigždžių savaitgalis Druskininkuose

Jau pirmąjį pavasario savaitgalį Druskininkuose karaliaus geriausios Lietuvos merginos ir moterys.

I.Valinskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Valinskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2018, 1:07 PM

Moters dienos išvakarėse, kovo 4-ąją dieną, Druskininkų sporto centre dvi stipriausios Lietuvos komandos Marijampolės „Sūduva“ ir Kauno rajono  „Hoptrans-Sirenos“ sieks pirmojo šio LMKL sezono trofėjaus – Lietuvos moterų krepšinio taurės.

Šių komandų gretose – net 8 Lietuvos rinktinės žaidėjos ir dviejų nacionalinių rinktinių treneriai Mantas Šernius ir Tadas Stankevičius.

Šios taurės finalo globėja – ne mažiau išskirtinė asmenybė Lietuvoje: olimpinė čempionė ir LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Išskirtiniame trijų valandų renginyje bus ir dar viena neeilinė Lietuvos moteris – tai užburiančio balso savininkė Inga Valinskienė. Ne mažiau aistrų visoje Lietuvoje sukelia ir grakščiosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos, savo sugebėjimais dažnai stulbinančios Europos krepšinio čempionatų bei Eurolygos žiūrovus.

Bilietus į net tris valandas truksiantį krepšinio, muzikos ir šviesų renginį platina „Bilietai.lt“. Juos galite įsigyti internetu arba „Bilietai.lt“ kasos punktuose.

Gausybė konkursų ir nuostabių prizų laukia į šventę atvyksiančių žiūrovų.

Praleisk išskirtinį savaitgalį Druskininkuose su geriausiomis bei gražiausiomis Lietuvos krepšinio ir scenos žvaigždėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.